-

Nieuws

Onderstaand een overzicht van de op onze website verschenen nieuwsberichten.
 • Rabobank: IT-budgetten onder de loep

  'De huidige economische omstandigheden leiden ertoe dat veel bedrijven kritisch omgaan met kosten. Waar mogelijk proberen zij kosten te besparen. Uit onderzoek blijkt dat de budgetontwikkeling voor IT krimpt, ten opzichte van voorgaande jaren.'

  Dat schrijft Rabobank in haar nieuwste Cijfers & Trends ICT-dienstverlening.

  Lees verder >>
 • Fruitkwekerij Vermeulen in het nieuws

  In de Stentor, editie Flevoland, vandaag een artikel over Fruitkwekerij Vermeulen, producent van Flevosap. De krant is hierin in gesprek met Roel Vermeulen.

  "Twee nieuwe smaken erbij, een omzet die maar blijft stijgen en voorzichtige exportplannen. Aan het succes van het Biddinghuizer Flevosap komt maar geen einde. "

  Lees verder >>
 • Website PPP gelanceerd

  De nieuwe website van PPP is gelanceerd. Het bedrijf heeft hierbij gekozen voor een uniek ontwerp, waarbij de toepassingen van het bedrijf goed in beeld komen. Middels een flash-gedeelte kan worden geklikt op een vliegtuig, vrachtauto of bus, waarmee het betreffende onderdeel op het scherm wordt getoond.

  Lees verder >>
 • Ook Sybit steunt Ria's Run

  Op zondag 19 april start ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen aan de TransEurope Footrace. Een mega-loopwedstrijd die in 64 dagen over meer dan 4.400 kilometer voert van Bari (Italië) naar de Noordkaap.

  Ria probeert met deze loop zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: de Stichting Leukemie. Sybit steunt deze actie van harte en wenst Ria via deze weg alvast veel succes!

  Lees verder >>
 • Rabobank: Omzetgroei in ICT-dienstverlening

  Vandaag presenteerde de Rabobank op haar website nieuwe Cijfers & Trends over verschillende branches. Ook de ICT-dienstverlening wordt door de bank belicht.

  Uit het verslag:
  "Ondanks de huidige moeilijke, economische omstandigheden wisten de ICT-ondernemers t/m het derde kwartaal 2008 nog goed te presteren. De omzetgroei nam af, echter zij realiseerden toch nog een omzetgroei van ruim 8%."

  Hoewel in het brancherapport wordt gesproken over 'zorgen over de omzetontwikkeling voor 2009' gaat dit wat ons betreft niet op. Wij zien juist kansen in deze economische tijden, doordat we middels een lage kostenstructuur toch betaalbare software kunnen leveren. Software die juist besparingen bij bedrijven kan opleveren.

  Lees verder >>
<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende >>
Copyright © 2022 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring