-

Nieuws

Onderstaand een overzicht van de op onze website verschenen nieuwsberichten.
 • Ruim anderhalf jaar maatwerksoftware

  Ons anderhalfjarig bestaan is door de bedrijfsactiviteiten nog onvermeld gebleven, maar daarom zijn we niet minder trots op deze kleine mijlpaal.

  Lees verder >>
 • Sybesma gastspreker bij Rotary Dronten

  Voor de bijeenkomst van de Rotaryclub Dronten in de Open Hof op 29 juli is Sybesma gevraagd als gastspreker op te treden. De presentatie van een klein half uur ging niet alleen over het bedrijf Sybit, maar vooral ook over de Biddinghuizer website BHZNet.

  Lees verder >>
 • Aan de slag voor Tzigane's

  Deze week heeft Sybit opdracht gekregen van Tzigane's Tervuerense herders en poedels voor het vernieuwen van hun website en het realiseren van een nieuw grafisch ontwerp. De komende tijd zal dit worden uitgevoerd en zal het bedrijf de komende jaren hernieuwd vertegenwoord zijn op internet.

  Lees verder >>
 • Website vernieuwd

  Op 1 februari 2007 zijn wij als bedrijf gestart. Toen was het voor ons vooral belangrijk om aanwezig te zijn op internet. Nu, ruim een jaar later, is het voor ons tijd geworden de website te vernieuwen en te voorzien van uitgebreidere informatie en een nieuw ontwerp.

  Lees verder >>
 • Sybit realiseert Tourmanager

  Net als de afgelopen jaren heeft Sybit ook dit jaar weer een Tour de France poule op internet georganiseerd. Onder de vlag van Vereniging BHZNet uit Biddinghuizen wordt dit spel nu al voor de zevende keer gehouden. Inschrijven voor het spel is ondertussen niet meer mogelijk. Bijna 800 deelnemers uit het hele land strijden voor de eer en de titel 'BHZNet Tourmanager 2008'. Sybit sponsort een deel van de prijzen.

  Lees verder >>
<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende >>
Copyright © 2022 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring