-

De mensen achter Sybit

De broers Sieberen en Ane Sybesma, eigenaren van de VOF Sybit (foto 2012)
Sybit betekent een jarenlange ervaring in verschillende IT-toepassingen. De kracht van het bedrijf zit in het vertalen van uw wensen in een werkbare en betaalbare oplossing.

Sinds 2012 bestaat Sybit uit Ane Sybesma en Sieberen Sybesma. Zij werken al lange tijd als bedenkers en ontwikkelaars van software, waarbij klantgerichtheid voorop staat.

Maar Sybit betekent meer. Mede-eigenaar en oprichter Sieberen Sybesma: "Bij ieder bedrijf zijn er wel zaken die in aanmerking komen voor verbetering. Wanneer deze zelfs fout gaan, kunnen deze behoorlijke financiële gevolgen hebben. Met goede procedures en afspraken kunnen deze worden voorkomen. Die afspraken kunnen uiteindelijk gestandaardiseerd worden in een op maat gemaakt computerprogramma."

Mede-eigenaar Ane Sybesma vult aan: "Ook bij de websites en webwinkels die wij bouwen is maatwerk het uitgangspunt. Dit geeft ons de optimale vrijheid om onze programmatuur af te stemmen op hoe onze klanten werken, in plaats van dat onze klanten zich moeten schikken naar de werking van (standaard)software".
Copyright © 2023 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring