-

Voordelen van werken met Sybit

Software in huisstijl
Software in uw huisstijl. Tegen gunstige tarieven, zonder licentiekosten, inclusief broncodes
Met software van Sybit haalt u iets extra’s in huis. De programmatuur is voor u op maat gemaakt. Daarnaast hebben we een gunstige kostenstructuur, waardoor wij onze diensten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.

De voordelen op een rij:

Geen licentiekosten
Tenzij anders overeengekomen, hanteren wij in geen licentiekosten voor onze software. Dit betekent dat u slechts de aanschaf van de software betaalt en daarna niet voor verborgen meerkosten komt te staan. Alleen waar u naar vraagt, betaalt u.

Gunstige tarieven, korte lijnen
Sybit is in staat tegen relatief lage kosten haar diensten aan te bieden, vooral omdat wij weinig overhead hebben in de organisatie. Hierdoor zijn onze tarieven lager dan in de rest van de markt. U kunt bij ons dus rekenen op dezelfde kwaliteit, maar tegen een betere prijs.

U wordt eigenaar van de software
Mocht u wel eens eerder software hebben aangeschaft en vervolgens hebben besloten de relatie met uw leverancier te verbreken, dan weet u dat dit een financieel staartje kan krijgen. Vaak heeft u de software namelijk volledig laten ontwikkelen, maar krijgt u niet de broncodes hiervan, zonder hiervoor een fors bedrag te betalen. Bij Sybit hebben we een andere filosofie. U moet in staat zijn desgewenst de software ook door anderen te laten aanpassen. Daarom leveren wij de broncodes bij onze producten en dragen we het eigendom van het programma aan u over.

Maatwerksoftware
Wij bouwen software op maat voor u gemaakt en hoewel hier ook argumenten tegen bestaan, zien wij vooral voordelen hierin. Zolang het past binnen de mogelijkheden kunnen wij eenvoudig uitbreidingen realiseren, die wederom zijn toegespitst op uw werkwijze en bedrijf.
Copyright © 2023 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring