-

Biddinghuizer nieuws

Als bedrijf uit Biddinghuizen, houden we u ook graag op de hoogte van economisch nieuws uit ons dorp. In samenwerking met www.bhznet.nl vindt u onderstaand het laatste nieuws. Tegelijk is dit ook een demonstratie van hoe internet-technologie toepasbaar is: twee verschillende websites worden eenvoudig gecombineerd met de nieuwste technieken.
 • Van Werven opent vijfde recyclinglijn in Biddinghuizen
  14-06-2019 - De capaciteit om plastic te recyclen is bij Van Werven in Biddinghuizen uitgebreid met een vijfde lijn. Met deze lijn is het recyclingpercentage van gebruikte harde kunststoffen verhoogd. "Nog meer waardevolle grondstoffen worden door deze lijn behouden", vertelt managing director Ton van der Giessen.

  Lees verder >>
 • Beautiful Change voor de derde keer leukste kapsalon
  07-06-2019 - Voor de derde keer op rij is kapsalon Beautiful Change uit Biddinghuizen uitgeroepen tot beste kapsalon van de gemeente Dronten. Ieder jaar is er een challenge welke kapsalon van de gemeente het leukste is. Iedereen kan een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete kapsalon.

  Lees verder >>
 • Landschapskunstwerk Riff bereikt hoogste punt
  04-06-2019 - Afgelopen zaterdag 1 juni is het hoogste punt bereikt van landschapskunstwerk "Riff, PD#18245" aan de Spijkweg in Biddinghuizen. Het kunstwerk moet het achtste landschapskunstwerk in Flevoland worden en is een monument voor 100 jaar Zuiderzeewet.

  Lees verder >>
 • Aantal banen in Flevoland neemt sterk toe
  28-05-2019 - De arbeidsmarkt in Flevoland profiteert de komende tijd het meest van de economische groei. Het aantal banen groeit in de periode 2019–2020 met 4,1 procent naar 148.000. Dat blijkt uit de arbeidsmarktprognose van UWV.

  Lees verder >>
 • Jonge ondernemers moeten naar de polder komen
  28-05-2019 - Het ondernemersklimaat in Biddinghuizen is uitstekend. Bedrijven schieten uit de grond en de gemeente Dronten is ambitieus en faciliteert de ondernemers goed. Dat bleek maandag op een ondernemersavond met de titel 'Buren ontmoeten buren' in Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Flevoland is MKB-vriendelijkste provincie van Nederland
  27-05-2019 - Flevoland is door MKB-Nederland uitgeroepen tot MKB-vriendelijkste provincie van Nederland. De Flevolandse gemeenten scoren volgens hun ondernemers het best in het beleid rond het midden- en kleinbedrijf. Flevoland neemt het stokje over van Overijssel.

  Lees verder >>
 • Vrouwenplatform BOOST gaat veranderen
  29-03-2019 - Vijf jaar geleden zag vrouwenplatform BOOST! het levenslicht. BOOST! werd opgericht door Annemieke Ceelen en Carien van der Marel. Na vijf jaar is het tijd de balans op te maken en de pijlen op de toekomst te richten.

  Lees verder >>
 • Paasworkshops met bloemen en natuurlijke materialen
  18-03-2019 - Na een succesvolle workshop in de kerstperiode, organiseert het bedrijf Workshoptijd twee paasworkshops in Biddinghuizen. Op 8 of 9 april kunnen creatievelingen aan de slag tijdens een anderhalf uur durende workshop, die wordt gehouden aan de Ploegschaar 70.

  Lees verder >>
 • Vanaf 23 maart exposities bij Aan de Amstel
  13-03-2019 - Bij Galerie en kunstuitleen Aan de Amstel aan de Ellerweg is vanaf 23 maart tot en met 27 april een gecombineerde expositie te zien van schilder Geke uit de Bosch en glaskunstenaar Fons UytdeHaag. De opening is op 23 maart en wordt omkleed met een hapje, drankje en livemuziek van Sayezz.

  Lees verder >>
 • Proefvaardag Yamaha Marine bij Bremerbaai
  12-03-2019 - Op zondag 26 mei organiseert Yamaha Marine voor de Nederlandse watersporter een watersport evenement: Proefvaardag, powered by Yamaha. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen veertien boten van tien verschillende bootmerken klaar voor een proefvaart.

  Lees verder >>
 • Stoker Vogelaar genomineerd voor Participatie Flevopenning
  28-02-2019 - Op 12 april is de uitreiking van de Flevopenningen. Naast de Flevopenning voor TOP Onderneming, wordt er ook een Participatie Flevopenning uitgereikt. Deze Flevopenning wordt uitgereikt aan de Flevolandse onderneming die zich in het voorgaande jaar het meest heeft onderscheiden in het kader van de Participatiewet.

  Lees verder >>
 • Maart: katten sterilisatie- en castratie actie bij Delta Dierenartsen
  28-02-2019 - Delta Dierenartsen organiseert de hele maand maart een sterilisatie- en castratieactie waarbij eigenaren hun kat tegen gereduceerd tarief kunnen laten castreren of steriliseren.

  Lees verder >>
 • G-Art ontvangt subsidie uit Fonds Leefbaarheid
  13-02-2019 - In de 2e ronde van het Fonds Leefbaarheid ontvangen 14 initiatieven subsidie om de leefbaarheid in het landelijk gebied te stimuleren. De initiatiefnemers krijgen de subsidie om de onderlinge band binnen een dorp of gebied te versterken en om het Flevolandse platteland aantrekkelijk te maken én te houden om er te wonen, te werken en te recreëren. Onder de initiatieven zit G-Art uit Biddinghuizen. De uitreiking is op 1 maart bij Hanneke's Pluktuin.

  Lees verder >>
 • Faillissement uitgesproken over laatste café Biddinghuizen
  07-02-2019 - Vandaag werd bekend dat op 5 februari het faillissement is uitgesproken over Restaurant en Café Bodrum. Daarmee bestaat de kans dat het laatste café uit het centrum van Biddinghuizen verdwijnt.

  Lees verder >>
 • Delta Dierenartsen houdt maand van de gebitscontrole
  05-02-2019 - Tijdens de Maand van de Gebitsverzorging in februari kunt u het gebit van uw huisdier bij Delta Dierenartsen gratis laten controleren.

  Lees verder >>
 • Ondernemers en verenigingen gezocht voor Tulpenroute
  25-01-2019 - De organisatie van Tulpenroute Flevoland is op zoek naar ondernemers en verenigingen die een activiteit willen organiseren tijdens het bloemenevenement. Voor geïnteresseerden werd donderdagavond bij B&B De Kandelaar een informatieavond gehouden om meer uitleg te geven over de tulpenroute in de gemeenten Dronten, Zeewolde en Lelystad.

  Lees verder >>
 • Meeuwis & Stoel advocaten houden gratis spreekuur in Biddinghuizen
  24-01-2019 - De komende weken houdt Meeuwis & Stoel Advocaten op woensdagen van de oneven weken tussen 14.00 en 16.00 uur gratis inloopspreekuren. U kunt daarbij een juridische vraag of geschil voorleggen aan de dan aanwezige advocaat.

  Lees verder >>
 • Kachelbranche blij: alle troep zal verdwijnen
  16-01-2019 - De kachelverkopers zijn blij met de strengere eisen van staatssecretaris Stientje van Veldhoven. Zij wil dat er vanaf volgend jaar alleen houtkachels verkocht worden die aan nieuwe eisen voldoen. "De branche is er heel blij mee, want alle troep die nu verkocht wordt, zal verdwijnen", dat zegt Stefan Guliker, eigenaar van een haardenbedrijf uit Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Ondernemers maken kans op opdrachten gemeente
  15-01-2019 - Ondernemers in Biddinghuizen kunnen in beeld komen bij de Gemeente Dronten door zich hiervoor aan te melden op een eind vorig jaar gelanceerde 'database lokale ondernemers' van de Gemeente. Het systeem werd gestart om bij aanbestedingen zoveel mogelijk lokale ondernemers te betrekken bij de diensten, leveringen of werken waarvoor de Gemeente opdracht geeft.

  Lees verder >>
 • Van Werven en Tietema in de prijzen
  06-01-2019 - Tijdens een drukbezocht OVDD Nieuwjaarsfeest op 5 januari heeft Kunststof Recycling Van Werven B.V. de prijs TOP Onderneming van het Jaar in ontvangst genomen. Tietema's Bakkerij sleepte de prijs Detaillist van het Jaar in de wacht en Carpe Diem Makelaardij nam de prijs Talent van het Jaar in ontvangst. Kunststof Recycling Van Werven B.V. mag de gemeente Dronten vertegenwoordigen bij de jaarlijkse uitreiking van de Flevopenningen op 12 april in Marknesse.

  Lees verder >>
Copyright © 2019 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring