-

Biddinghuizer nieuws

Als bedrijf uit Biddinghuizen, houden we u ook graag op de hoogte van economisch nieuws uit ons dorp. In samenwerking met www.bhznet.nl vindt u onderstaand het laatste nieuws. Tegelijk is dit ook een demonstratie van hoe internet-technologie toepasbaar is: twee verschillende websites worden eenvoudig gecombineerd met de nieuwste technieken.
 • Vrouwenplatform BOOST gaat veranderen
  29-03-2019 - Vijf jaar geleden zag vrouwenplatform BOOST! het levenslicht. BOOST! werd opgericht door Annemieke Ceelen en Carien van der Marel. Na vijf jaar is het tijd de balans op te maken en de pijlen op de toekomst te richten.

  Lees verder >>
 • Paasworkshops met bloemen en natuurlijke materialen
  18-03-2019 - Na een succesvolle workshop in de kerstperiode, organiseert het bedrijf Workshoptijd twee paasworkshops in Biddinghuizen. Op 8 of 9 april kunnen creatievelingen aan de slag tijdens een anderhalf uur durende workshop, die wordt gehouden aan de Ploegschaar 70.

  Lees verder >>
 • Vanaf 23 maart exposities bij Aan de Amstel
  13-03-2019 - Bij Galerie en kunstuitleen Aan de Amstel aan de Ellerweg is vanaf 23 maart tot en met 27 april een gecombineerde expositie te zien van schilder Geke uit de Bosch en glaskunstenaar Fons UytdeHaag. De opening is op 23 maart en wordt omkleed met een hapje, drankje en livemuziek van Sayezz.

  Lees verder >>
 • Proefvaardag Yamaha Marine bij Bremerbaai
  12-03-2019 - Op zondag 26 mei organiseert Yamaha Marine voor de Nederlandse watersporter een watersport evenement: Proefvaardag, powered by Yamaha. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen veertien boten van tien verschillende bootmerken klaar voor een proefvaart.

  Lees verder >>
 • Stoker Vogelaar genomineerd voor Participatie Flevopenning
  28-02-2019 - Op 12 april is de uitreiking van de Flevopenningen. Naast de Flevopenning voor TOP Onderneming, wordt er ook een Participatie Flevopenning uitgereikt. Deze Flevopenning wordt uitgereikt aan de Flevolandse onderneming die zich in het voorgaande jaar het meest heeft onderscheiden in het kader van de Participatiewet.

  Lees verder >>
 • Maart: katten sterilisatie- en castratie actie bij Delta Dierenartsen
  28-02-2019 - Delta Dierenartsen organiseert de hele maand maart een sterilisatie- en castratieactie waarbij eigenaren hun kat tegen gereduceerd tarief kunnen laten castreren of steriliseren.

  Lees verder >>
 • G-Art ontvangt subsidie uit Fonds Leefbaarheid
  13-02-2019 - In de 2e ronde van het Fonds Leefbaarheid ontvangen 14 initiatieven subsidie om de leefbaarheid in het landelijk gebied te stimuleren. De initiatiefnemers krijgen de subsidie om de onderlinge band binnen een dorp of gebied te versterken en om het Flevolandse platteland aantrekkelijk te maken én te houden om er te wonen, te werken en te recreëren. Onder de initiatieven zit G-Art uit Biddinghuizen. De uitreiking is op 1 maart bij Hanneke's Pluktuin.

  Lees verder >>
 • Faillissement uitgesproken over laatste café Biddinghuizen
  07-02-2019 - Vandaag werd bekend dat op 5 februari het faillissement is uitgesproken over Restaurant en Café Bodrum. Daarmee bestaat de kans dat het laatste café uit het centrum van Biddinghuizen verdwijnt.

  Lees verder >>
 • Delta Dierenartsen houdt maand van de gebitscontrole
  05-02-2019 - Tijdens de Maand van de Gebitsverzorging in februari kunt u het gebit van uw huisdier bij Delta Dierenartsen gratis laten controleren.

  Lees verder >>
 • Ondernemers en verenigingen gezocht voor Tulpenroute
  25-01-2019 - De organisatie van Tulpenroute Flevoland is op zoek naar ondernemers en verenigingen die een activiteit willen organiseren tijdens het bloemenevenement. Voor geïnteresseerden werd donderdagavond bij B&B De Kandelaar een informatieavond gehouden om meer uitleg te geven over de tulpenroute in de gemeenten Dronten, Zeewolde en Lelystad.

  Lees verder >>
 • Meeuwis & Stoel advocaten houden gratis spreekuur in Biddinghuizen
  24-01-2019 - De komende weken houdt Meeuwis & Stoel Advocaten op woensdagen van de oneven weken tussen 14.00 en 16.00 uur gratis inloopspreekuren. U kunt daarbij een juridische vraag of geschil voorleggen aan de dan aanwezige advocaat.

  Lees verder >>
 • Kachelbranche blij: alle troep zal verdwijnen
  16-01-2019 - De kachelverkopers zijn blij met de strengere eisen van staatssecretaris Stientje van Veldhoven. Zij wil dat er vanaf volgend jaar alleen houtkachels verkocht worden die aan nieuwe eisen voldoen. "De branche is er heel blij mee, want alle troep die nu verkocht wordt, zal verdwijnen", dat zegt Stefan Guliker, eigenaar van een haardenbedrijf uit Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Ondernemers maken kans op opdrachten gemeente
  15-01-2019 - Ondernemers in Biddinghuizen kunnen in beeld komen bij de Gemeente Dronten door zich hiervoor aan te melden op een eind vorig jaar gelanceerde 'database lokale ondernemers' van de Gemeente. Het systeem werd gestart om bij aanbestedingen zoveel mogelijk lokale ondernemers te betrekken bij de diensten, leveringen of werken waarvoor de Gemeente opdracht geeft.

  Lees verder >>
 • Van Werven en Tietema in de prijzen
  06-01-2019 - Tijdens een drukbezocht OVDD Nieuwjaarsfeest op 5 januari heeft Kunststof Recycling Van Werven B.V. de prijs TOP Onderneming van het Jaar in ontvangst genomen. Tietema's Bakkerij sleepte de prijs Detaillist van het Jaar in de wacht en Carpe Diem Makelaardij nam de prijs Talent van het Jaar in ontvangst. Kunststof Recycling Van Werven B.V. mag de gemeente Dronten vertegenwoordigen bij de jaarlijkse uitreiking van de Flevopenningen op 12 april in Marknesse.

  Lees verder >>
 • Indoor spring- en speeldag Fundag 2019 in Koetshuis
  03-01-2019 - Op zaterdag 26 januari organiseert springkussenbedrijf 4Fun uit Swifterbant een indoor spring- en speeldag. De sportzaal van Het Koetshuis wordt dan omgetoverd tot speelparadijs; kinderen kunnen gratis het assortiment aan springkussens komen testen.

  Lees verder >>
 • Rob Triest mag imkeren op Natuurpark Lelystad
  02-01-2019 - Hobby-imker en korfvlechter Rob Triest uit Biddinghuizen mag vanaf volgend jaar gaan imkeren op het Vlindereiland in Natuurpark Lelystad. Op dit voor publiek afgesloten gedeelte van het park heeft Rob onlangs vier bijenkasten geplaatst.

  Lees verder >>
 • Flevolandse economie groei het hardst
  19-12-2018 - Van alle Nederlands provincies is de economie dit jaar het hardst gegroeid in Flevoland. Dat blijkt uit cijfers van het ING Economisch Bureau. Ook volgend jaar blijft Flevoland naar verwachting de koploper.

  Lees verder >>
 • Diverse Biddinghuizer bedrijven genomineerd voor ondernemersprijzen
  10-12-2018 - Afgelopen donderdag vond in De Rede van Dronten de maandelijkse businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek plaats. Deze keer had deze samenkomst een feestelijk karakter, want de genomineerden voor de ondernemersverkiezingen werden bekendgemaakt. Onder de genomineerden zitten een aantal bedrijven uit Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Onderzoek naar overlast vrachtwagenchauffeurs
  30-11-2018 - De gemeente Dronten gaat onderzoeken welke overlast overnachtende vrachtwagenchauffeurs op bedrijventerrein Noorderbaan en aan de Oldebroekerweg in Biddinghuizen veroorzaken. Officieel mogen vrachtwagenchauffeurs de nacht alleen doorbrengen op een parkeerplek aan de Ploegschaar.

  Lees verder >>
 • Jubilerende boerenglossy komt van onder de trap
  19-11-2018 - Omroep Flevoland neemt een kijkje achter de schermen van het 5-jarige kwartaalblad Boer&ZO en dat levert een verrassend beeld op. De redactie zit in de gang van het huis van de enige redacteur: Rijk van Vulpen, woonachtig aan de Zeebiesweg in Biddinghuizen.

  Lees verder >>
Copyright © 2019 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring