-

Biddinghuizer nieuws

Als bedrijf uit Biddinghuizen, houden we u ook graag op de hoogte van economisch nieuws uit ons dorp. In samenwerking met www.bhznet.nl vindt u onderstaand het laatste nieuws. Tegelijk is dit ook een demonstratie van hoe internet-technologie toepasbaar is: twee verschillende websites worden eenvoudig gecombineerd met de nieuwste technieken.
 • Onderzoek naar overlast vrachtwagenchauffeurs
  30-11-2018 - De gemeente Dronten gaat onderzoeken welke overlast overnachtende vrachtwagenchauffeurs op bedrijventerrein Noorderbaan en aan de Oldebroekerweg in Biddinghuizen veroorzaken. Officieel mogen vrachtwagenchauffeurs de nacht alleen doorbrengen op een parkeerplek aan de Ploegschaar.

  Lees verder >>
 • Jubilerende boerenglossy komt van onder de trap
  19-11-2018 - Omroep Flevoland neemt een kijkje achter de schermen van het 5-jarige kwartaalblad Boer&ZO en dat levert een verrassend beeld op. De redactie zit in de gang van het huis van de enige redacteur: Rijk van Vulpen, woonachtig aan de Zeebiesweg in Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • BAS Voetbal ontvangt €500,= van Hendriks Incasso
  16-11-2018 - Loyd Hendriks van Hendriks Incasso, afgelopen januari uitgeroepen tot Talent van het Jaar 2017 van Dronten door Ondernemersvereniging De Driehoek, overhandigde vandaag een cheque van €500,= aan BAS Voetbal. Hendriks deed dit tijdens een bijeenkomst van ondernemers en gemeente bij Elshof Organic Fruit bv.

  Lees verder >>
 • Aantal mensen in de WW blijft afnemen
  15-11-2018 - Het aantal WW-uitkeringen in de provincie Flevoland blijft dalen. Eind oktober waren er ruim 3 procent minder Flevolanders in de WW dan eind september. De afname is twee keer zo hoog als de landelijke daling. Dat blijkt uit de Regionale Nieuwsflits Arbeidsmarkt van het UWV.

  Lees verder >>
 • Vier kandidaten aan de slag bij Stoker Vogelaar
  08-11-2018 - In juli van dit jaar nam Erkend Werkgever Stoker Vogelaar B.V. uit Biddinghuizen contact op met de gemeente in hun zoektocht naar nieuw productiepersoneel. Diverse mensen konden worden geplaatst, meldt de Gemeente Dronten.

  Lees verder >>
 • SRT organiseert wintercheck op 10 november
  07-11-2018 - De afgelopen jaren organiseerde autobedrijf SRT uit Biddinghuizen voor de winter een Wintercheckdag. Ook dit jaar nodigt het bedrijf inwoners uit hun auto gratis te komen laten controleren. "Onder het genot van een beker warme chocolademelk mét slagroom of een ouderwets lekkere kop erwtensoep wordt uw auto door onze monteurs gecontroleerd voor de winter. Alle essentiële punten voor een winterveilige auto komen aan de beurt", schrijft het bedrijf in een persbericht.

  Lees verder >>
 • Lezing over 'Weet wat je eet' in bibliotheek
  05-11-2018 - Op donderdag 8 november houdt BGN-gewichtsconsulente Lian Steijn in de bibliotheek te Biddinghuizen een lezing/workshop over het lezen van etiketten en wat wel en niet belangrijk is op een voedingsmiddelenetiket.

  Lees verder >>
 • Cesartherapie Animee verhuist
  04-11-2018 - Vanaf 1 november is de praktijk Cesartherapie Animee verhuisd vanuit het Koetshuis naar De Bank Fysiotherapie aan de Baan 32 te Biddinghuizen. Eigenaresse Yvonne Jongen: "We hebben een prachtige nieuwe ruimte. Zo kunnen we nog professioneler mensen helpen met Cesartherapie, slaaptherapie of massage".

  Lees verder >>
 • Grootste banengroei in Flevoland sinds 2008
  01-11-2018 - Uit de voorlopige resultaten van het werkgelegenheidsonderzoek Flevoland 2018 blijkt dat het aantal banen in 2018 flink is gegroeid. Met een toename van ruim 6.000 banen (+ 3,4%) is het de grootste groei sinds 2008. De afgelopen jaren was er ook al een toename, maar de groei in het afgelopen jaar is duidelijk de grootste.

  Lees verder >>
 • Rob Triest start met korfvlechtcursus
  11-10-2018 - Rob Triest uit Biddinghuizen, imker en korfvlechter bij het Flevolandschap en het MEC, start op 13 november met een cursus korfvlechten bij het Mechanisch Erfgoedcentrum (MEC) in Dronten. In acht lessen leert u de beginselen van het vlechten en maakt u, onder de deskundige leiding, een bijenkorf die in de tuin geplaatst kan worden.

  Lees verder >>
 • Be CHILD gaat uitbreiden
  24-09-2018 - Kinderdagverblijf Be CHILD zit op dit moment volop in de verbouwing. Er wordt druk gewerkt om een derde groepsruimte te creëren om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar dagopvang.

  Lees verder >>
 • Weinig nieuwe faillissementen uitgesproken
  11-09-2018 - Het aantal failliet verklaarde bedrijven in Flevoland blijft afnemen. In augustus waren er nog maar zes faillissementen, blijkt uit gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Na een piek rond 2013 is er in de grafiek een duidelijk dalende tendens te zien.

  Lees verder >>
 • Stoker Holland en Vogelaar Vredehof bundelen krachten
  28-08-2018 - Stoker Holland uit Biddinghuizen en Vogelaar Vredehof (Krabbendijke) hebben overeenstemming bereikt over de voortzetting van de activiteiten van Stoker Holland Verkoop en Stoker Holland Sorteren per 1 september 2018 in een nieuwe onderneming met de naam 'Stoker Vogelaar'.

  Lees verder >>
 • Flevolands kruidentelers in gesprek met CDA kamerlid
  23-08-2018 - Tijdens een boerenlunch midden in de Flevolandse peterselie-velden, discussieerde CDA Tweede kamerlid Maurits von Martels deze week met een groep kruidentelers over de actuele knelpunten op het gebied van wederzijde erkenning van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen in de kruidenteelt. Von Martels was op uitnodiging van kruidenbedrijf VNK in Biddinghuizen naar Flevoland gekomen.

  Lees verder >>
 • Tien nieuwe auto’s voor medewerkers Gicom
  21-08-2018 - Een opvallende verschijning, zo mogen de 10 nieuwe AYGO's met opvallende Gicom opdruk zeker worden bestempeld. Sinds vorige week staan ze volledig ter beschikking van medewerkers van Gicom in Biddinghuizen en het zusterbedrijf Komeco in Ketelhaven.

  Lees verder >>
 • dTLS. verhuist naar Dronten
  18-07-2018 - dTLS. online Marketing uit Biddinghuizen verhuist naar een bedrijfspand in Dronten. Het online marketingbureau van Rianne Jacobs-Schouten is vanaf maandag 16 juli 2018 gevestigd aan Het Spaarne 23 in Dronten-West.

  Lees verder >>
 • SRT en Albert Heijn overhandigen prijs raad- en win actie
  09-07-2018 - Onlangs is bekend gemaakt dat SRT Biddinghuizen nu onderdeel is van het Bosch Car Service concept. Om dit te vieren heeft het autobedrijf uit Biddinghuizen een raad- en win actie gehouden voor de inwoners van Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Modelauto's van 20.000 euro gaan de wereld over
  18-06-2018 - Vanuit Biddinghuizen gaan ze de hele wereld over, de grote dure modelauto's van Big Scale Cars. De modellen zijn uniek, ze worden met de hand gemaakt en worden gebouwd in de schaal 1/8 en 1/4. Door deze grote schaal zijn ze zeer zeldzaam.

  Lees verder >>
 • Opnieuw Gouden Award voor Beautiful Change
  14-06-2018 - Tijdens de verkiezing van de leukste kapper en kapsalon 2018, heeft Beautiful Change uit Biddinghuizen net als vorig jaar een Gouden Award in de wacht gesleept. In het Award Show Theater tijdens The Hair X-perience in Gorinchem op 3 juni werden de prijzen uitgereikt. Beautiful Change werd niet de beste van Flevoland, maar haalde wel voldoende stemmen voor een award.

  Lees verder >>
 • Maker Flevosap stopt met zelf telen van fruit
  24-05-2018 - De maker van het bekende Flevosap stopt met het zelf telen van fruit. De Vermeulen Foodgroup in Biddinghuizen was oorspronkelijk een fruitteelt-bedrijf, maar heeft zich de afgelopen decennia steeds meer toegelegd op het maken van fruitsappen, jam en andere fruitproducten.

  Lees verder >>
Copyright © 2018 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring