-

Biddinghuizer nieuws

Als bedrijf uit Biddinghuizen, houden we u ook graag op de hoogte van economisch nieuws uit ons dorp. In samenwerking met www.bhznet.nl vindt u onderstaand het laatste nieuws. Tegelijk is dit ook een demonstratie van hoe internet-technologie toepasbaar is: twee verschillende websites worden eenvoudig gecombineerd met de nieuwste technieken.
 • G-Art besteedt opbrengst BAS Tennis Pinkerstertoernooi
  24-01-2018 - Op 5 juni 2017 heeft G-Art vanuit het BAS-Tennis Pinkstertoernooi een cheque ter waarde van €3.500 in ontvangst mogen nemen. De maanden hierop volgend is het geld nuttig besteed en afgelopen december zijn de nieuwe aanwinsten met trots gepresenteerd aan afgevaardigden van de Pinkstercommissie van BAS-Tennis.

  Lees verder >>
 • Ondernemersprijzen gaan naar Dronter ondernemers
  07-01-2018 - MaVé uit Biddinghuizen is er niet in geslaagd de prijs Onderneming van het Jaar 2017 in de wacht te slepen. Zaterdagavond vierde ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) haar nieuwjaarsfeest in De Meerpaal in Dronten. Tijdens het officiële gedeelte werd Elshof Organic Fruit uit Dronten uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar.

  Lees verder >>
 • 4fun-verhuur houdt Fun-dag in Koetshuis
  02-01-2018 - Het bedrijf 4fun-verhuur.nl uit Swifterbant organiseert op zaterdag 27 januari aanstaande een Fun-dag in Het Koetshuis. De sportzaal van het dorpshuis wordt dan volgezet met springkussens en een stormbaan, in wat ze zelf een 'indoor speelparadijs' noemen.

  Lees verder >>
 • Economische groei in Flevoland hoger dan gemiddeld
  13-12-2017 - De Flevolandse economie is vorig jaar met zo'n 2,6 procent gegroeid. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De groei in Flevoland is groter dan het landelijk gemiddelde van 2,2 procent.

  Lees verder >>
 • Mavé genomineerd voor Onderneming van het jaar
  10-12-2017 - Donderdagmiddag is bekendgemaakt dat Mavé uit Biddinghuizen één van de drie bedrijven is die kans maakt om 'Onderneming van het Jaar' te worden. Mark Vermetten, eigenaar van het bedrijf, hoorde het nieuws gisteren in De Rede van Dronten, tijdens de businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD).

  Lees verder >>
 • Bas Gymnastiek ontvangt nieuwe trainingspakken
  08-12-2017 - De selectie van BAS Gymnastiek heeft deze week nieuwe trainingspakken & polo's in ontvangst genomen. Dankzij de sponsoring van BDE Personeelsdiensten en Christiaanse Administraties zijn er nieuwe trainingspakken aangeschaft.

  Lees verder >>
 • SuperTank steekt BAS JO11-1 in het nieuw
  07-12-2017 - SuperTank heeft onlangs de jongens van BAS JO11-11 compleet in het nieuw gestoken. Het tankstation zorgde daarnaast voor gloednieuwe coachjassen en een nieuwe teamtas. "Zo lopen de jongens van dit selectieteam er weer als echte Parels van de Polder bij. We zijn heel erg blij met de steun van dit bedrijf", laat voorzitter Huib van Os weten.

  Lees verder >>
 • Kapsalon Beautiful Change breidt uit
  29-11-2017 - Sinds vorige week is kapsalon Beautiful Change, gevestigd aan de Baan 20a, uitgebreid. Er zijn drie extra knipplekken gecreëerd, waardoor meer klanten geholpen kunnen worden.

  Lees verder >>
 • Genomineerden onderneming van het jaar binnenkort bekend
  24-11-2017 - De verkiezing van de opvolger van Schaap Holland uit Biddinghuizen als onderneming van het jaar komt steeds dichterbij. Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) maakte eerder deze week bekend dat de genomineerden voor de ondernemersprijs op 7 december bekend worden gemaakt.

  Lees verder >>
 • Jan Klopman opent beursdag met gongslag
  21-11-2017 - De 10.000-ste lening voor startende bedrijven van kredietverstrekker Qredits is in Flevoland terechtgekomen. Jan Klopman uit Biddinghuizen kan een bedrijf beginnen dat bakblikken gaat verkopen aan industriële bakkers.

  Lees verder >>
 • Indrukwekkende open dag bij Schaap Holland
  11-11-2017 - Dit weekeinde viert Schaap Holland uit Biddinghuizen het 50-jarig bestaan. Gisteren met een avond voor telers, vanavond met een feestavond voor het personeel en vandaag overdag met een open dag voor iedereen die het bedrijf eens van binnen wil bekijken.

  Lees verder >>
 • Schrijfcafé Biddinghuizen: Creëren
  09-11-2017 - Op vrijdag 10 november is er in een schrijfcafé gelegenheid om te schrijven rondom het thema 'Creëren'. Het schrijfcafé wordt georganiseerd door De Schrijverij.

  Lees verder >>
 • Verkoopkantoor Slump verhuisd naar Biddinghuizen
  08-11-2017 - Het verkoopkantoor van Slump Catering & Events is verhuisd van Dronten naar Biddinghuizen. Trudy Stoker, vertegenwoordiger van het bedrijf voor de regio Dronten, kan de klanten uit deze regio nu op haar eigen kantoor ontvangen.

  Lees verder >>
 • Aanleg glasvezelnetwerk op Noorderbaan
  07-11-2017 - Binnenkort is er glasvezel beschikbaar voor alle bedrijven op Noorderbaan in Biddinghuizen. De ontwikkelaar van het nieuwe gedeelte "De Toekomst", Roelofs & Haase Projectontwikkeling, heeft daarvoor een overeenkomst getekend met glasvezelbedrijf Bright Access, waardoor alle nieuwbouw kavels worden voorzien van een glasvezelaansluiting.

  Lees verder >>
 • Schaap Holland houdt open dag bij 50-jarig jubileum
  01-11-2017 - Vijftig jaar geleden startte Ben Schaap in de pas drooggelegde Flevopolder een aardappelhandel. Door de jaren heen zijn er verschillende processen in de keten toegevoegd aan de activiteiten van Schaap Holland. Het bedrijf viert dit jaar haar 50-jarig bestaan en doet dit onder andere met een open dag op zaterdag 11 november.

  Lees verder >>
 • SRT houdt gratis wintercheckdag
  01-11-2017 - Autobedrijf SRT uit Biddinghuizen organiseert op zaterdag 11 november aanstaande een gratis wintercheckdag bij het bedrijf aan de Plantweg 17. Tijdens deze dag wordt uw auto nagekeken op een aantal cruciale punten, terwijl ondertussen erwtensoep wordt geserveerd.

  Lees verder >>
 • Banenrecord in Flevoland
  31-10-2017 - Uit de voorlopige resultaten van het werkgelegenheidsonderzoek Flevoland 2017 blijkt dat het aantal banen in 2017 een recordaantal heeft bereikt van ruim 176.000 banen. Er zijn 2.200 banen bijgekomen in het afgelopen jaar (+ 1,3%).

  Lees verder >>
 • Gratis kennismaking ontspanningssessies bij Animee
  31-10-2017 - Cesartherapie Animee is gestart met ontspanningssessies. Het bedrijf, dat zich richt op mensen met houdings- en bewegingsklachten, maar daarnaast op een veelheid aan klachten, kondigt aan een gratis proefsessie aan te bieden.

  Lees verder >>
 • Boost! bij De Meiden
  27-10-2017 - Annemieke Ceelen uit Biddinghuizen organiseert op donderdag 16 november weer een Boost! netwerkavond voor ondernemende vrouwen. Ze organiseert dit samen met Carien van der Marel uit Swifterbant; deze keer wordt de avond gehouden bij De Meiden in Swifterbant.

  Lees verder >>
 • Nieuwbouw pand Remako en Papyrolux gestart
  26-10-2017 - Met het symbolisch slaan van de eerste paal, is vanmiddag de bouw van het nieuwe pand van Remako Paper & Board B.V. en Papyrolux Converters BV op bedrijventerrein De Toekomst aan de Stoppelploeg 7 van start gegaan. Het bedrijf verhuist naar Biddinghuizen vanuit Elburg.

  Lees verder >>
Copyright © 2018 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden