-

Biddinghuizer nieuws

Als bedrijf uit Biddinghuizen, houden we u ook graag op de hoogte van economisch nieuws uit ons dorp. In samenwerking met www.bhznet.nl vindt u onderstaand het laatste nieuws. Tegelijk is dit ook een demonstratie van hoe internet-technologie toepasbaar is: twee verschillende websites worden eenvoudig gecombineerd met de nieuwste technieken.
 • Rob Triest start met korfvlechtcursus
  11-10-2018 - Rob Triest uit Biddinghuizen, imker en korfvlechter bij het Flevolandschap en het MEC, start op 13 november met een cursus korfvlechten bij het Mechanisch Erfgoedcentrum (MEC) in Dronten. In acht lessen leert u de beginselen van het vlechten en maakt u, onder de deskundige leiding, een bijenkorf die in de tuin geplaatst kan worden.

  Lees verder >>
 • Be CHILD gaat uitbreiden
  24-09-2018 - Kinderdagverblijf Be CHILD zit op dit moment volop in de verbouwing. Er wordt druk gewerkt om een derde groepsruimte te creëren om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar dagopvang.

  Lees verder >>
 • Weinig nieuwe faillissementen uitgesproken
  11-09-2018 - Het aantal failliet verklaarde bedrijven in Flevoland blijft afnemen. In augustus waren er nog maar zes faillissementen, blijkt uit gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Na een piek rond 2013 is er in de grafiek een duidelijk dalende tendens te zien.

  Lees verder >>
 • Stoker Holland en Vogelaar Vredehof bundelen krachten
  28-08-2018 - Stoker Holland uit Biddinghuizen en Vogelaar Vredehof (Krabbendijke) hebben overeenstemming bereikt over de voortzetting van de activiteiten van Stoker Holland Verkoop en Stoker Holland Sorteren per 1 september 2018 in een nieuwe onderneming met de naam 'Stoker Vogelaar'.

  Lees verder >>
 • Flevolands kruidentelers in gesprek met CDA kamerlid
  23-08-2018 - Tijdens een boerenlunch midden in de Flevolandse peterselie-velden, discussieerde CDA Tweede kamerlid Maurits von Martels deze week met een groep kruidentelers over de actuele knelpunten op het gebied van wederzijde erkenning van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen in de kruidenteelt. Von Martels was op uitnodiging van kruidenbedrijf VNK in Biddinghuizen naar Flevoland gekomen.

  Lees verder >>
 • Tien nieuwe auto’s voor medewerkers Gicom
  21-08-2018 - Een opvallende verschijning, zo mogen de 10 nieuwe AYGO's met opvallende Gicom opdruk zeker worden bestempeld. Sinds vorige week staan ze volledig ter beschikking van medewerkers van Gicom in Biddinghuizen en het zusterbedrijf Komeco in Ketelhaven.

  Lees verder >>
 • dTLS. verhuist naar Dronten
  18-07-2018 - dTLS. online Marketing uit Biddinghuizen verhuist naar een bedrijfspand in Dronten. Het online marketingbureau van Rianne Jacobs-Schouten is vanaf maandag 16 juli 2018 gevestigd aan Het Spaarne 23 in Dronten-West.

  Lees verder >>
 • SRT en Albert Heijn overhandigen prijs raad- en win actie
  09-07-2018 - Onlangs is bekend gemaakt dat SRT Biddinghuizen nu onderdeel is van het Bosch Car Service concept. Om dit te vieren heeft het autobedrijf uit Biddinghuizen een raad- en win actie gehouden voor de inwoners van Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Modelauto's van 20.000 euro gaan de wereld over
  18-06-2018 - Vanuit Biddinghuizen gaan ze de hele wereld over, de grote dure modelauto's van Big Scale Cars. De modellen zijn uniek, ze worden met de hand gemaakt en worden gebouwd in de schaal 1/8 en 1/4. Door deze grote schaal zijn ze zeer zeldzaam.

  Lees verder >>
 • Opnieuw Gouden Award voor Beautiful Change
  14-06-2018 - Tijdens de verkiezing van de leukste kapper en kapsalon 2018, heeft Beautiful Change uit Biddinghuizen net als vorig jaar een Gouden Award in de wacht gesleept. In het Award Show Theater tijdens The Hair X-perience in Gorinchem op 3 juni werden de prijzen uitgereikt. Beautiful Change werd niet de beste van Flevoland, maar haalde wel voldoende stemmen voor een award.

  Lees verder >>
 • Maker Flevosap stopt met zelf telen van fruit
  24-05-2018 - De maker van het bekende Flevosap stopt met het zelf telen van fruit. De Vermeulen Foodgroup in Biddinghuizen was oorspronkelijk een fruitteelt-bedrijf, maar heeft zich de afgelopen decennia steeds meer toegelegd op het maken van fruitsappen, jam en andere fruitproducten.

  Lees verder >>
 • SRT Biddinghuizen wordt SRT Biddinghuizen – Bosch Car Service
  23-05-2018 - Sinds kort maakt SRT Biddinghuizen deel uit van het Bosch Car Service netwerk. "Voor onze klanten zullen er niet direct grote verschillen zichtbaar zijn, maar voor ons wel" aldus Arnold Stoker. Samen met zijn zoons Stephan en Christiaan runnen zij sinds 2005 het onafhankelijke garagebedrijf aan de Plantweg.

  Lees verder >>
 • G-Art zoekt nieuwe opslagruimte voor schilderijen
  26-04-2018 - De Rabobank/Cultuurbank krijgt een andere bestemming. Daarom is G-Art uit Biddinghuizen, een non-profit bedrijf dat zich inzet voor creatieve werkplekken voor mensen met een beperking, op zoek naar een nieuwe opslagplaats voor de schilderijen van hun kunstenaars. "Liefst op korte termijn", vertelt eigenaar Paul Mangnus.

  Lees verder >>
 • Werkloosheid neemt licht toe
  19-04-2018 - Het gaat goed met de economie, maar in vergelijking met de rest van Nederland blijft het aandeel werklozen in Flevoland aan de hoge kant. De afgelopen maand was er een lichte stijging van 0,5 procent van het aantal WW-uitkeringen ten opzichte van februari.

  Lees verder >>
 • Proefvaardag Yamaha Marine bij Bremerbaai
  15-04-2018 - Op zondag 27 mei organiseert Yamaha Marine voor de Nederlandse watersporter een watersport evenement: Proefvaardag, powered by Yamaha. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen een twintigtal boten van tien verschillende bootmerken, klaar voor een proefvaart.

  Lees verder >>
 • Ladies Night bij Beautiful Change
  10-04-2018 - Diverse bedrijven hebben de samenwerking opgezocht en organiseren een Ladies Night op maandag 23 april aanstaande. De avond, gericht op vrouwen, wordt vanaf 19.30 uur gehouden bij kapsalon Beautiful Change aan de Baan.

  Lees verder >>
 • Opening Expositie bij Kunstuitleen en galerie Aan de Amstel
  09-04-2018 - Op zaterdag 14 april, tijdens de start van de Tulpenroute, opent Galerie en Kunstuitleen Aan de Amstel de expositie 'Lentekriebels'. Aan de Amstel ligt pal aan de route en het thema van de expositie sluit dan ook aan bij het voorjaar.

  Lees verder >>
 • Voorjaarsmiddag PlantjeTuin.nl Kwekerij Aalderink
  06-04-2018 - PlantjeTuin.nl / Kwekerij Aalderink aan de Harderingweg 16 houdt zaterdag 7 april een voorjaarsmiddag. Tijdens deze middag is er o.a. een proeverij van verse friet, demonstraties korfvlechten en is er een springkussen en schminken voor de kinderen.

  Lees verder >>
 • VitaalEasy Slowsports in het dorpsbos
  29-03-2018 - Vanaf 11 april start om 10:30 VitaalEasy (Slowsports) in het dorpsbos in Biddinghuizen. VitaalEasy is toegankelijk voor iedereen die 2,5-3 km kan wandelen in een uur.

  Lees verder >>
 • VVD-Kamerleden onder indruk van Biddinghuizer bedrijf
  20-03-2018 - Kamerleden Helma Lodders en Bente Becker waren 16 maart op werkbezoek in de gemeente Dronten. Beiden zijn bekend in Dronten, Helma Lodders was vorige week nog op werkbezoek en Bente Becker is opgegroeid in Dronten. Toch waren ze nog verrast over wat Dronten te bieden heeft.

  Lees verder >>
Copyright © 2018 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring