-

Biddinghuizer nieuws

Als bedrijf uit Biddinghuizen, houden we u ook graag op de hoogte van economisch nieuws uit ons dorp. In samenwerking met www.bhznet.nl vindt u onderstaand het laatste nieuws. Tegelijk is dit ook een demonstratie van hoe internet-technologie toepasbaar is: twee verschillende websites worden eenvoudig gecombineerd met de nieuwste technieken.
 • Werkloosheid neemt licht toe
  19-04-2018 - Het gaat goed met de economie, maar in vergelijking met de rest van Nederland blijft het aandeel werklozen in Flevoland aan de hoge kant. De afgelopen maand was er een lichte stijging van 0,5 procent van het aantal WW-uitkeringen ten opzichte van februari.

  Lees verder >>
 • Proefvaardag Yamaha Marine bij Bremerbaai
  15-04-2018 - Op zondag 27 mei organiseert Yamaha Marine voor de Nederlandse watersporter een watersport evenement: Proefvaardag, powered by Yamaha. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen een twintigtal boten van tien verschillende bootmerken, klaar voor een proefvaart.

  Lees verder >>
 • Ladies Night bij Beautiful Change
  10-04-2018 - Diverse bedrijven hebben de samenwerking opgezocht en organiseren een Ladies Night op maandag 23 april aanstaande. De avond, gericht op vrouwen, wordt vanaf 19.30 uur gehouden bij kapsalon Beautiful Change aan de Baan.

  Lees verder >>
 • Opening Expositie bij Kunstuitleen en galerie Aan de Amstel
  09-04-2018 - Op zaterdag 14 april, tijdens de start van de Tulpenroute, opent Galerie en Kunstuitleen Aan de Amstel de expositie 'Lentekriebels'. Aan de Amstel ligt pal aan de route en het thema van de expositie sluit dan ook aan bij het voorjaar.

  Lees verder >>
 • Voorjaarsmiddag PlantjeTuin.nl Kwekerij Aalderink
  06-04-2018 - PlantjeTuin.nl / Kwekerij Aalderink aan de Harderingweg 16 houdt zaterdag 7 april een voorjaarsmiddag. Tijdens deze middag is er o.a. een proeverij van verse friet, demonstraties korfvlechten en is er een springkussen en schminken voor de kinderen.

  Lees verder >>
 • VitaalEasy Slowsports in het dorpsbos
  29-03-2018 - Vanaf 11 april start om 10:30 VitaalEasy (Slowsports) in het dorpsbos in Biddinghuizen. VitaalEasy is toegankelijk voor iedereen die 2,5-3 km kan wandelen in een uur.

  Lees verder >>
 • VVD-Kamerleden onder indruk van Biddinghuizer bedrijf
  20-03-2018 - Kamerleden Helma Lodders en Bente Becker waren 16 maart op werkbezoek in de gemeente Dronten. Beiden zijn bekend in Dronten, Helma Lodders was vorige week nog op werkbezoek en Bente Becker is opgegroeid in Dronten. Toch waren ze nog verrast over wat Dronten te bieden heeft.

  Lees verder >>
 • Geen tekortkomingen bij Biddinghuizer kinderopvang
  13-03-2018 - De GGD Flevoland heeft een overzicht gemaakt van alle kinderopvanglocaties en hun tekortkomingen. Op de kaart staan ook BSO Spetters en Kinderdagverblijf BeCHILD uit Biddinghuizen en bij beide bedrijven zijn in de afgelopen twee jaar geen tekortkomingen geconstateerd.

  Lees verder >>
 • Workshop smartphone fotografie bij vrouwenplatform Boost!
  09-03-2018 - Vrouwenplatform Boost! organiseert op donderdag 22 maart voor alle ondernemende vrouwen uit de regio een workshop smartphone fotografie bij Aan de Amstel in Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • G-Art besteedt opbrengst BAS Tennis Pinkerstertoernooi
  24-01-2018 - Op 5 juni 2017 heeft G-Art vanuit het BAS-Tennis Pinkstertoernooi een cheque ter waarde van €3.500 in ontvangst mogen nemen. De maanden hierop volgend is het geld nuttig besteed en afgelopen december zijn de nieuwe aanwinsten met trots gepresenteerd aan afgevaardigden van de Pinkstercommissie van BAS-Tennis.

  Lees verder >>
 • Ondernemersprijzen gaan naar Dronter ondernemers
  07-01-2018 - MaVé uit Biddinghuizen is er niet in geslaagd de prijs Onderneming van het Jaar 2017 in de wacht te slepen. Zaterdagavond vierde ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) haar nieuwjaarsfeest in De Meerpaal in Dronten. Tijdens het officiële gedeelte werd Elshof Organic Fruit uit Dronten uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar.

  Lees verder >>
 • 4fun-verhuur houdt Fun-dag in Koetshuis
  02-01-2018 - Het bedrijf 4fun-verhuur.nl uit Swifterbant organiseert op zaterdag 27 januari aanstaande een Fun-dag in Het Koetshuis. De sportzaal van het dorpshuis wordt dan volgezet met springkussens en een stormbaan, in wat ze zelf een 'indoor speelparadijs' noemen.

  Lees verder >>
 • Economische groei in Flevoland hoger dan gemiddeld
  13-12-2017 - De Flevolandse economie is vorig jaar met zo'n 2,6 procent gegroeid. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De groei in Flevoland is groter dan het landelijk gemiddelde van 2,2 procent.

  Lees verder >>
 • Mavé genomineerd voor Onderneming van het jaar
  10-12-2017 - Donderdagmiddag is bekendgemaakt dat Mavé uit Biddinghuizen één van de drie bedrijven is die kans maakt om 'Onderneming van het Jaar' te worden. Mark Vermetten, eigenaar van het bedrijf, hoorde het nieuws gisteren in De Rede van Dronten, tijdens de businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD).

  Lees verder >>
 • Bas Gymnastiek ontvangt nieuwe trainingspakken
  08-12-2017 - De selectie van BAS Gymnastiek heeft deze week nieuwe trainingspakken & polo's in ontvangst genomen. Dankzij de sponsoring van BDE Personeelsdiensten en Christiaanse Administraties zijn er nieuwe trainingspakken aangeschaft.

  Lees verder >>
 • SuperTank steekt BAS JO11-1 in het nieuw
  07-12-2017 - SuperTank heeft onlangs de jongens van BAS JO11-11 compleet in het nieuw gestoken. Het tankstation zorgde daarnaast voor gloednieuwe coachjassen en een nieuwe teamtas. "Zo lopen de jongens van dit selectieteam er weer als echte Parels van de Polder bij. We zijn heel erg blij met de steun van dit bedrijf", laat voorzitter Huib van Os weten.

  Lees verder >>
 • Kapsalon Beautiful Change breidt uit
  29-11-2017 - Sinds vorige week is kapsalon Beautiful Change, gevestigd aan de Baan 20a, uitgebreid. Er zijn drie extra knipplekken gecreëerd, waardoor meer klanten geholpen kunnen worden.

  Lees verder >>
 • Genomineerden onderneming van het jaar binnenkort bekend
  24-11-2017 - De verkiezing van de opvolger van Schaap Holland uit Biddinghuizen als onderneming van het jaar komt steeds dichterbij. Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) maakte eerder deze week bekend dat de genomineerden voor de ondernemersprijs op 7 december bekend worden gemaakt.

  Lees verder >>
 • Jan Klopman opent beursdag met gongslag
  21-11-2017 - De 10.000-ste lening voor startende bedrijven van kredietverstrekker Qredits is in Flevoland terechtgekomen. Jan Klopman uit Biddinghuizen kan een bedrijf beginnen dat bakblikken gaat verkopen aan industriële bakkers.

  Lees verder >>
 • Indrukwekkende open dag bij Schaap Holland
  11-11-2017 - Dit weekeinde viert Schaap Holland uit Biddinghuizen het 50-jarig bestaan. Gisteren met een avond voor telers, vanavond met een feestavond voor het personeel en vandaag overdag met een open dag voor iedereen die het bedrijf eens van binnen wil bekijken.

  Lees verder >>
Copyright © 2018 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden