-

Biddinghuizer nieuws

Als bedrijf uit Biddinghuizen, houden we u ook graag op de hoogte van economisch nieuws uit ons dorp. In samenwerking met www.bhznet.nl vindt u onderstaand het laatste nieuws. Tegelijk is dit ook een demonstratie van hoe internet-technologie toepasbaar is: twee verschillende websites worden eenvoudig gecombineerd met de nieuwste technieken.
 • dTLS. verhuist naar Dronten
  18-07-2018 - dTLS. online Marketing uit Biddinghuizen verhuist naar een bedrijfspand in Dronten. Het online marketingbureau van Rianne Jacobs-Schouten is vanaf maandag 16 juli 2018 gevestigd aan Het Spaarne 23 in Dronten-West.

  Lees verder >>
 • SRT en Albert Heijn overhandigen prijs raad- en win actie
  09-07-2018 - Onlangs is bekend gemaakt dat SRT Biddinghuizen nu onderdeel is van het Bosch Car Service concept. Om dit te vieren heeft het autobedrijf uit Biddinghuizen een raad- en win actie gehouden voor de inwoners van Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Modelauto's van 20.000 euro gaan de wereld over
  18-06-2018 - Vanuit Biddinghuizen gaan ze de hele wereld over, de grote dure modelauto's van Big Scale Cars. De modellen zijn uniek, ze worden met de hand gemaakt en worden gebouwd in de schaal 1/8 en 1/4. Door deze grote schaal zijn ze zeer zeldzaam.

  Lees verder >>
 • Opnieuw Gouden Award voor Beautiful Change
  14-06-2018 - Tijdens de verkiezing van de leukste kapper en kapsalon 2018, heeft Beautiful Change uit Biddinghuizen net als vorig jaar een Gouden Award in de wacht gesleept. In het Award Show Theater tijdens The Hair X-perience in Gorinchem op 3 juni werden de prijzen uitgereikt. Beautiful Change werd niet de beste van Flevoland, maar haalde wel voldoende stemmen voor een award.

  Lees verder >>
 • Maker Flevosap stopt met zelf telen van fruit
  24-05-2018 - De maker van het bekende Flevosap stopt met het zelf telen van fruit. De Vermeulen Foodgroup in Biddinghuizen was oorspronkelijk een fruitteelt-bedrijf, maar heeft zich de afgelopen decennia steeds meer toegelegd op het maken van fruitsappen, jam en andere fruitproducten.

  Lees verder >>
 • SRT Biddinghuizen wordt SRT Biddinghuizen – Bosch Car Service
  23-05-2018 - Sinds kort maakt SRT Biddinghuizen deel uit van het Bosch Car Service netwerk. "Voor onze klanten zullen er niet direct grote verschillen zichtbaar zijn, maar voor ons wel" aldus Arnold Stoker. Samen met zijn zoons Stephan en Christiaan runnen zij sinds 2005 het onafhankelijke garagebedrijf aan de Plantweg.

  Lees verder >>
 • G-Art zoekt nieuwe opslagruimte voor schilderijen
  26-04-2018 - De Rabobank/Cultuurbank krijgt een andere bestemming. Daarom is G-Art uit Biddinghuizen, een non-profit bedrijf dat zich inzet voor creatieve werkplekken voor mensen met een beperking, op zoek naar een nieuwe opslagplaats voor de schilderijen van hun kunstenaars. "Liefst op korte termijn", vertelt eigenaar Paul Mangnus.

  Lees verder >>
 • Werkloosheid neemt licht toe
  19-04-2018 - Het gaat goed met de economie, maar in vergelijking met de rest van Nederland blijft het aandeel werklozen in Flevoland aan de hoge kant. De afgelopen maand was er een lichte stijging van 0,5 procent van het aantal WW-uitkeringen ten opzichte van februari.

  Lees verder >>
 • Proefvaardag Yamaha Marine bij Bremerbaai
  15-04-2018 - Op zondag 27 mei organiseert Yamaha Marine voor de Nederlandse watersporter een watersport evenement: Proefvaardag, powered by Yamaha. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen een twintigtal boten van tien verschillende bootmerken, klaar voor een proefvaart.

  Lees verder >>
 • Ladies Night bij Beautiful Change
  10-04-2018 - Diverse bedrijven hebben de samenwerking opgezocht en organiseren een Ladies Night op maandag 23 april aanstaande. De avond, gericht op vrouwen, wordt vanaf 19.30 uur gehouden bij kapsalon Beautiful Change aan de Baan.

  Lees verder >>
 • Opening Expositie bij Kunstuitleen en galerie Aan de Amstel
  09-04-2018 - Op zaterdag 14 april, tijdens de start van de Tulpenroute, opent Galerie en Kunstuitleen Aan de Amstel de expositie 'Lentekriebels'. Aan de Amstel ligt pal aan de route en het thema van de expositie sluit dan ook aan bij het voorjaar.

  Lees verder >>
 • Voorjaarsmiddag PlantjeTuin.nl Kwekerij Aalderink
  06-04-2018 - PlantjeTuin.nl / Kwekerij Aalderink aan de Harderingweg 16 houdt zaterdag 7 april een voorjaarsmiddag. Tijdens deze middag is er o.a. een proeverij van verse friet, demonstraties korfvlechten en is er een springkussen en schminken voor de kinderen.

  Lees verder >>
 • VitaalEasy Slowsports in het dorpsbos
  29-03-2018 - Vanaf 11 april start om 10:30 VitaalEasy (Slowsports) in het dorpsbos in Biddinghuizen. VitaalEasy is toegankelijk voor iedereen die 2,5-3 km kan wandelen in een uur.

  Lees verder >>
 • VVD-Kamerleden onder indruk van Biddinghuizer bedrijf
  20-03-2018 - Kamerleden Helma Lodders en Bente Becker waren 16 maart op werkbezoek in de gemeente Dronten. Beiden zijn bekend in Dronten, Helma Lodders was vorige week nog op werkbezoek en Bente Becker is opgegroeid in Dronten. Toch waren ze nog verrast over wat Dronten te bieden heeft.

  Lees verder >>
 • Geen tekortkomingen bij Biddinghuizer kinderopvang
  13-03-2018 - De GGD Flevoland heeft een overzicht gemaakt van alle kinderopvanglocaties en hun tekortkomingen. Op de kaart staan ook BSO Spetters en Kinderdagverblijf BeCHILD uit Biddinghuizen en bij beide bedrijven zijn in de afgelopen twee jaar geen tekortkomingen geconstateerd.

  Lees verder >>
 • Workshop smartphone fotografie bij vrouwenplatform Boost!
  09-03-2018 - Vrouwenplatform Boost! organiseert op donderdag 22 maart voor alle ondernemende vrouwen uit de regio een workshop smartphone fotografie bij Aan de Amstel in Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • G-Art besteedt opbrengst BAS Tennis Pinkerstertoernooi
  24-01-2018 - Op 5 juni 2017 heeft G-Art vanuit het BAS-Tennis Pinkstertoernooi een cheque ter waarde van €3.500 in ontvangst mogen nemen. De maanden hierop volgend is het geld nuttig besteed en afgelopen december zijn de nieuwe aanwinsten met trots gepresenteerd aan afgevaardigden van de Pinkstercommissie van BAS-Tennis.

  Lees verder >>
 • Ondernemersprijzen gaan naar Dronter ondernemers
  07-01-2018 - MaVé uit Biddinghuizen is er niet in geslaagd de prijs Onderneming van het Jaar 2017 in de wacht te slepen. Zaterdagavond vierde ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) haar nieuwjaarsfeest in De Meerpaal in Dronten. Tijdens het officiële gedeelte werd Elshof Organic Fruit uit Dronten uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar.

  Lees verder >>
 • 4fun-verhuur houdt Fun-dag in Koetshuis
  02-01-2018 - Het bedrijf 4fun-verhuur.nl uit Swifterbant organiseert op zaterdag 27 januari aanstaande een Fun-dag in Het Koetshuis. De sportzaal van het dorpshuis wordt dan volgezet met springkussens en een stormbaan, in wat ze zelf een 'indoor speelparadijs' noemen.

  Lees verder >>
 • Economische groei in Flevoland hoger dan gemiddeld
  13-12-2017 - De Flevolandse economie is vorig jaar met zo'n 2,6 procent gegroeid. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De groei in Flevoland is groter dan het landelijk gemiddelde van 2,2 procent.

  Lees verder >>
Copyright © 2018 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring