-

Nieuws

Onderstaand een overzicht van de op onze website verschenen nieuwsberichten.
 • Nieuwe website voor Sybit

  Net voor het nieuwe jaar lanceren wij een geheel vernieuwde website. Met een nieuw, fris en professioneel grafisch ontwerp kunnen wij de komende jaren weer representatief voor de dag komen.

  Lees verder >>
 • DatAction verzorgt Wifi tijdens Meerpaaldagen

  Ook in 2014 zullen DatAction en Solcon de krachten bundelen voor gratis wifi tijdens de Meerpaaldagen. Via het gratis wifinetwerk kunnen de bezoekers het evenement live volgen, vieren en delen.

  Lees verder >>
 • Voortaan factureren we ook elektronisch

  Voor diverse van onze klanten hebben we facturatiesystemen gerealiseerd, waarmee in een handomdraai een factuur in de eigen huisstijl kan worden gemaakt. De facturen zijn hierbij op maat gemaakt, aansluitend bij de werkwijze van de klant.

  Lees verder >>
 • Nieuwe website voor Gicom.nl

  Gicom Composting Systems uit Biddinghuizen heeft een nieuwe website. Het bedrijf gaf in 2013 opdracht aan Sybit de website technisch en grafisch te vernieuwen. Het resultaat is eind 2013 opgeleverd.

  Lees verder >>
 • Draagtassenstunter opent webshop

  Goedkope draagtassen, een makkelijk bestelproces en volledige digitale afhandeling van bestellingen. Met bovendien een blik op de toekomst. Dat waren de richtlijnen waar Draagtassenstunter.nl een webwinkel door Sybit op wilde laten ontwikkelen.

  Lees verder >>
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>
Copyright © 2023 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring