-

Nieuws

Onderstaand een overzicht van de op onze website verschenen nieuwsberichten.
 • Rabobank komt met IBAN/SEPA-check

  Bent u al klaar voor de overgang naar IBAN? En is uw software hier klaar voor? Wij in ieder geval wel. De Rabobank heeft een handige vragenlijst opgesteld die u een actiepuntenlijst geeft.

  Lees verder >>
 • Reclamebord bij BAS Voetbal in gebruik genomen

  Het reclamebord van Sybit rond het hoofdveld van BAS Voetbal uit Biddinghuizen is onlangs in gebruik genomen. Sybit sponsort de club met ICT-werkzaamheden gedurende een periode van vijf jaar.

  Lees verder >>
 • Sybit verder als VOF

  Na ruim vijf jaar succesvol een bedrijf te hebben gevoerd in maatwerksoftware, is Sybit klaar voor de volgende stap. Sinds 1 augustus is het bedrijf voortgezet als VOF. Ane Sybesma, met circa tien jaar ervaring in de ICT, is Sybit komen versterken.

  Lees verder >>
 • Sybit sponsort Chrasnapolski

  Vanavond om 18.00 uur begint een nieuw Oranjeavondtuur met de wedstrijd Nederland - Denemarken. Zoals ondertussen traditioneel, wordt dit in Biddinghuizen groots gevierd.

  Lees verder >>
 • Aantal nieuwe .nl-registraties hoger dan ooit

  ARNHEM - De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) heeft vorig jaar meer domeinnamen dan ooit uitgegeven.

  De organisatie, sinds 1996 verantwoordelijk voor de uitgifte van alle domeinnamen die eindigen op .nl, zag het aantal registraties stijgen met 514.230 aanmeldingen tot 4.192.454.

  Dagelijks werden zo'n vijftienhonderd nieuwe domeinnamen geregistreerd.

  Ook in de eerste maanden van 2011 is het aantal registraties hard gegroeid. ''Inmiddels staat de teller op zo'n 4,3 miljoen domeinnamen. Daarmee staat .nl op de derde plaats van de ruim 250 landendomeinen in de wereld'', aldus directeur Roelof Meijer van SIDN. Dit geeft volgens hem duidelijk het succes aan van .nl en van het internet in Nederland.

  © ANP

  Lees verder >>
<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende >>
Copyright © 2022 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring