-

Nieuws

Onderstaand een overzicht van de op onze website verschenen nieuwsberichten.
 • Steeds meer websites met Sybit-CMS

  In 2008 hebben we hard gewerkt aan het maken en verbeteren van ons CMS-systeem, welke wordt gebruikt voor het beheren van websites. Ondertussen zijn we hierin steeds verder gevorderd, waardoor we niet direct afhankelijk meer zijn van een bepaald soort provider.

  Lees verder >>
 • Nieuw jaar veelbelovend van start

  Het nieuwe jaar is voor Sybit veelbelovend van start gegaan. Waar we het afgelopen jaar met goede cijfers hebben afgesloten, lijkt deze trend zich ook in 2009 voort te zetten.

  Sybesma: "Indirect zullen wij wellicht ook iets merken van de dreigende recessie (en de reactie van bedrijven en consumenten op dit nieuws), maar juist omdat wij met een lage kostenstructuur kunnen werken, denken we juist in een tijd als deze het verschil te kunnen maken in de markt. Goede software blijft toch nodig."

  Lees verder >>
 • ZSO lanceert website "Trots op je vak"

  ZSO heeft de website ‘Trots op je vak' gelanceerd. Doel is de vergroting van het kennisniveau van de medewerkers in sign- en zeefdrukbranche te stimuleren. Op de website is een overzicht van het aanbod van relevante cursussen te vinden. Op veel cursussen kan een subsidie van 25 procent worden verleend.

  Lees verder >>
 • Sybit in Handel & Wandel

  In de 'Handel & Wandel' editie van september 2008 staat een artikel over Sieberen Sybesma van Sybit | Software op Maat. Sybesma werkte mee aan de rubriek 'De favoriete .... van'. In het artikel wordt ingegaan op 'de favoriete website van Sieberen Sybesma': BHZNet.nl. Een hobby die mede de basis is geweest voor het starten met Sybit.

  Lees verder >>
 • Eigen Sybit postzegels

  Een leuke nieuwe mogelijkheid van TNT post is het zelf opmaken van een postzegel. Waar voorheen eigen postzegels alleen mogelijk waren als 'aanhangsel' aan een bestaande postzegel, kan dit nu ook op de zegel zelf. Reden voor ons om onze eigen Sybit-zegel te ontwerpen en te bestellen.

  Lees verder >>
<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende >>
Copyright © 2022 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring