-

Nieuws

Onderstaand een overzicht van de op onze website verschenen nieuwsberichten.
 • Website BeCHILD gelanceerd

  Kinderdagverblijf BeCHILD heeft een nieuwe website. Het kleinschalige kinderdagverblijf uit Biddinghuizen komt hiermee niet alleen frisser voor de dag; de nieuwe website biedt ook meer mogelijkheden. Sybit verzorgde de technische realisatie van de website.

  Lees verder >>
 • ICT-branche weer op niveau van 2008

  ROTTERDAM - Kleine en grote commerciële en niet-commerciële bedrijven investeren weer meer in ICT. Zowel in soft- als hardware als in externe ICT-diensten nemen de investeringen weer toe, waardoor ze terug zijn op het niveau van 2008.

  Lees verder >>
 • Eigen Twitterapplicatie in de lucht


  Sinds vandaag is er een nieuw programma ingezet om de nieuwsberichten van Sybit ook automatisch te posten op Twitter. Het programma zal nog verder worden aangepast om ook het nieuws van klanten op deze manier op hun Twitteraccount te zetten.


  Lees verder >>
 • Partnerschap met Icepay


  Sybit is een partnerschap aangegaan met Icepay.eu, een bedrijf in online betaalsystemen. Hierdoor zijn wij in staat diverse betaalwijzen aan te bieden in de oplossingen van onze klanten.


  Lees verder >>
 • Sybit steunt Oranje

  In Biddinghuizen is, net als twee en vier jaar geleden, een voetbalstadion nagebouwd in een aardappelloods. Ruim 500 mensen bekijken in deze 'VuvuzelArena' de wedstrijden van het Nederlands elftal tijdens het WK 2010.

  Lees verder >>
<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende >>
Copyright © 2022 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring