-

DatAction verzorgt Wifi tijdens Meerpaaldagen

5 augustus 2014
Ook in 2014 zullen DatAction en Solcon de krachten bundelen voor gratis wifi tijdens de Meerpaaldagen. Via het gratis wifinetwerk kunnen de bezoekers het evenement live volgen, vieren en delen.
DatAction is sinds enige jaren klant van Sybit. Wij realiseerden onder andere de techniek achter de website en diverse andere maatwerkoplossingen.

Uit: De Flevopost, 5 augustus 2014

De organisatie wil hiermee stimuleren dat wat de bezoekers beleven, delen via de bekende social media. Voor de Meerpaaldagen heeft Solcon een nieuwe en nog snellere internetlijn beschikbaar gesteld. DatAction zorgt voor de netwerk apparatuur, bekabeling en draadloze toegangspunten. Een draadloos netwerk op een plein waar meer dan 2000 bezoekers gebruik van gaan maken is een enorme technische uitdaging.

Hiervoor is specifieke kennis en professionele apparatuur nodig. Om deze uitdaging aan te gaan gebruiken we dit jaar apparatuur van Meru Networks,' vertelt Bas van Bemmel van DatAction. Meru is een fabrikant van draadloze netwerk oplossingen, die een geheel eigen en andere architectuur als welke andere fabrikant dan ook toepast. De draadloze techniek die Meru toe past is uitermate geschikt voor High Density oplossingen. Precies wat we nodig hebben tijdens de Meerpaaldagen.'

De Meerpaaldagen wordt het eerste festival dat een volledig dekkend 802.11AC netwerk biedt voor supersnelle toegang aan de meest voorkomende mobiele apparaten. DatAction is sinds dit jaar partner van Meru Networks. Samen met de kennis van de Nederlandse distributeur, Multicap en de ondersteuning van Meru in combinatie met de kennis en ervaring van DatAction zal het netwerk meer gebruikers en snellere doorvoer aankunnen dan de vorige twee edities van de Meerpaaldagen.

Deze upgrade van het netwerk is nodig vanwege het continue groeiend aantal mobiele gebruikers tijdens de Meerpaaldagen. DatAction vindt het belangrijk dat iedere bezoeker van de Meerpaaldagen tijdens het event mobiel en gratis gebruik kan maken van bijvoorbeeld de nieuwe Meerpaaldagen app waarmee het programma kan worden bekeken.

DatAction bestaat dit jaar 25 jaar en is, met gepaste trots, inmiddels 23 jaar in Dronten gevestigd. Op het gebied van mobile computing is DatAction een begrip in de markt. DatAction realiseert grote projecten binnen logistiek, field service en openbare orde en veiligheid. Zo heeft DatAction onlangs brandweer Flevoland uitgerust met een nieuw mobiel data systeem voor in de voertuigen, wordt Nippon op de Maasvlakte (75.000 m2) geholpen met een nieuwe draadloos netwerk en leveren wij al enkele jaren onze mobiele oplossingen aan de magazijnen van Wehkamp.

Terug naar nieuwsoverzicht
Copyright © 2024 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring