-

Branchevereniging FPO lanceert website

1 mei 2010
FPO, de Vereniging voor Fabrikanten en Leveranciers van Presentatie- en Opbergmiddelen, heeft haar nieuwe website gelanceerd. De website past bij de toekomstvisie van het bedrijf, waarbij meer marktgericht wordt gedacht.

De vereniging is gelieerd aan de Koninklijke KVGO, de ondernemingsvereniging voor werkgevers in de communicatie-industrie en was de afgelopen jaren steeds verder ingekrompen (zie ook het artikel hieronder). Met behulp van een turn around groep werd een tweede leven aan de vereniging gegeven. Een website hoort daar uiteraard bij.

Onderdelen
Met de zelf te beheren website kan de vereniging naar buitenstaanders en ook voor de eigen leden een deel van de communicatiestromen beheren. Leden kunnen bovendien inloggen en zo stukken van vergaderingen, maar ook de eigen gegevens, inzien en aanpassen.

Vindbaarheid
Niet alleen was de vereniging nog niet te vinden op internet, maar ook werd hiermee een kans gemist. De website is daarom zo opgezet dat deze goed vindbaar is voor zoekmachines. Dit houdt in dat leden van de vereniging meer kans maken gevonden te worden op één van de geboden producten.


De nieuwe website van Vereniging FPO

Terug naar nieuwsoverzicht
Copyright © 2024 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring