-

Vindbaarheid website steeds groter

22 mei 2010
Sinds we onze website hebben vernieuwd, anderhalf jaar geleden, wordt ons bedrijf steeds beter gevonden door bedrijven die zoeken naar software en websites.
Bij toeval kwamen we er bij de vorige website achter dat er bezoekers op de site terechtkwamen via Google. Voor ons reden om de eigen website eens goed onder de loupe te nemen en deze te vernieuwen, gericht op de vindbaarheid.

Eigenaar Sieberen Sybesma: "Als softwarebedrijf is het lastig om te vertellen wat je allemaal kunt en doet. Een eenvoudige online-brochure is dan niet genoeg meer. Daarom hebben we voor veel dingen die we doen een aparte pagina aangemaakt binnen de website. De zoekmachine doet de rest."

Naast goede beschrijvingen van wat Sybit kan op het gebied van internet en maatwerksoftware, is iedere pagina bovendien zoveel mogelijk afgestemd op een toevallige bezoeker die via een zoekmachine bij het bedrijf terecht komt. "Je probeert in zo weinig mogelijk woorden antwoord te geven op een vraag die er blijkbaar ligt. En met succes!"

Wilt u ook beter gevonden worden op internet? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar nieuwsoverzicht
Copyright © 2024 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring