-

Projecten tegen een vaste prijs

Bij projecten die tegen een vaste prijs worden uitgevoerd, is vooraf het investeringsbudget bekend. U komt dus niet voor verrassingen te staan.
Veel bedrijven willen vooraf weten waar ze aan toe zijn. Zeker als het gaat om investeringen. Software is een investering die het u makkelijker moet maken en geen zorgen moet geven voor wat betreft budgetten. Sybit offreert daarom meestal een vaste projectprijs. Hierdoor weten beide partijen wat de werkzaamheden inhouden en wat hierover is afgesproken.

Een offerte van Sybit is om die reden dan ook geen opsomming van onderdelen met een stukprijs en totaalprijs, maar een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheden. Onze ervaring leert dat deze tijdsinvestering snel wordt terugverdiend, omdat er tijdens de uitvoering van projecten geen tijd verloren gaat aan discussies over de projectomvang.

Overschrijding van de projectprijs vindt dan ook alleen plaats wanneer u daarom verzoekt, bijvoorbeeld door een uitgebreider wensenpakket. En zelfs die overschrijding is weer aan een maximum gebonden.

Bedenk bij de aanschaf van software niet alleen wat de investering u kost, maar vooral ook wat deze u bespaart.
Copyright © 2023 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring