-

Ruim anderhalf jaar maatwerksoftware

5 september 2008
Ons anderhalfjarig bestaan is door de bedrijfsactiviteiten nog onvermeld gebleven, maar daarom zijn we niet minder trots op deze kleine mijlpaal.
Toen op 1 februari 2007 werd gestart met Sybit, was ons eerste doel 'op eigen benen te kunnen staan'. Dat bleek al snel het geval en ondertussen kunnen we spreken van een gedifferentieerde en gevarieerde klantenkring.

De variatie is aanwezig, omdat we in staat zijn voor zowel kleine als grote bedrijven werkzaamheden uit te voeren. Soms zijn dit werkzaamheden op afroep en andere keren zijn dit uitgebreidere projecten. Klanten zitten, met dank aan de goede vindbaarheid op internet, in het hele land, hoewel de kern van de klanten nog steeds in Flevoland zit.

Omdat Sybit gespecialiseerd is in kantoor software en internet, is er ook variatie in opdrachten, zonder hierbij de focus op 'dat waar we goed in zijn' te verliezen. Waar het eerste deel van 2008 vooral op het gebied van internet werk werd verricht, lijkt de tweede helft vooral gevuld te zijn met kantoor software.

Als de trend zich doorzet, zullen we u in ieder geval nog lang van maatwerksoftware kunnen voorzien. Op naar het twee-jarig bestaan!

Terug naar nieuwsoverzicht
Copyright © 2024 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring