-

Sybesma gastspreker bij Rotary Dronten

28 juli 2008
Voor de bijeenkomst van de Rotaryclub Dronten in de Open Hof op 29 juli is Sybesma gevraagd als gastspreker op te treden. De presentatie van een klein half uur ging niet alleen over het bedrijf Sybit, maar vooral ook over de Biddinghuizer website BHZNet.
BHZNet - Nieuws uit Biddinghuizen is in 2001 voor Sieberen Sybesma, eigenaar van Sybit, het eerste succesvolle vrijwilligerswerk geweest op het gebied van internet en ICT. Ondertussen bestaat de website al 7,5 jaar en is dit als lokaal medium voor de inwoners van Biddinghuizen niet meer weg te denken. In die zin vervult de website dan ook een rol in de maatschappij, door mensen te informeren.

Ook andere websites
BHZNet doet meer dan alleen haar eigen website. Via bepaalde technieken worden nieuwsbericht ook opgenomen bij diverse verenigingen, zoals BAS Judo, Vrouwenkoor De Paradijsvogels, Kinderkoor Jong Leven, Dorpsbelangen Biddinghuizen en de Nederpopband Zeldzaam.

Hoewel de vereniging BHZNet nog steeds wordt onderhouden door vrijwilligers, besteedt Sybesma ook 'bedrijfstijd' aan deze website. Bijvoorbeeld voor het schrijven van nieuwsberichten, maar ook door op bezoek te gaan bij bedrijven in Biddinghuizen en een interview te houden.

Presentatie
De sheets van de gehouden presentatie in De Open Hof in Dronten, zijn via onderstaande link te downloaden en te bekijken.

Terug naar nieuwsoverzicht
Copyright © 2024 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring