-

Reclamebord bij BAS Voetbal in gebruik genomen

23 april 2013
Reclamebord bij BAS Voetbal in gebruik genomen
Reclamebord bij BAS Voetbal in gebruik genomen
Het reclamebord van Sybit rond het hoofdveld van BAS Voetbal uit Biddinghuizen is onlangs in gebruik genomen. Sybit sponsort de club met ICT-werkzaamheden gedurende een periode van vijf jaar.
"Bij BAS Voetbal werden we goed ontvangen", vertelt Ane Sybesma. "Compleet met koffie en een heerlijke appelflap van de échte bakker. We hopen de club op deze manier ook de komende jaren een warm hart te kunnen toedragen."

Ieder elftal een eigen website
Voor BAS Voetbal realiseerde Sybit een mooie toepassing. Ieder elftal van de club, of het nu het eerste is of het laagste pupillenteam, heeft een eigen website gekregen. Spelers, leiders of ouders (afhankelijk van wie het beheer doet) kunnen inloggen op een speciaal gedeelte van hun website. Hier kunnen spelers, wedstrijden, uitslagen, wedstrijdverslagen en andere berichten worden beheerd. BAS is hierin uniek. Er is geen andere club in Nederland bekend die zoveel mogelijkheden biedt voor haar elftallen.

Omdat de websites zijn gekoppeld aan de centrale website van BASVoetbal, wordt ook die op deze manier actueler gehouden. De club beschikt ondertussen over een archief van wedstrijden, uitslagen, doelpuntenmakers en wedstrijdverslagen dat tien jaar terug gaat.

Sieberen Sybesma en Ane Sybesma bij het reclamebord langs het hoofdveld

Terug naar nieuwsoverzicht
Copyright © 2024 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring