-

Sybit verder als VOF

3 augustus 2012
Na ruim vijf jaar succesvol een bedrijf te hebben gevoerd in maatwerksoftware, is Sybit klaar voor de volgende stap. Sinds 1 augustus is het bedrijf voortgezet als VOF. Ane Sybesma, met circa tien jaar ervaring in de ICT, is Sybit komen versterken.
Mede-eigenaar Sieberen Sybesma:
De laatste jaren lopen de zaken goed. Zo goed, dat ik niet altijd op de door mij gewenste manier service kon verlenen. Dit was lang vol te houden, maar eigenlijk was groei de enige goede structurele oplossing. Vorig jaar voerden we de eerste verkennende gesprekken en het bleek dat Ane hier zeker niet negatief tegenover stond. In het verleden is al gebleken dat we goed kunnen samenwerken, dus waarom niet bedrijfsmatig?

Natuurlijk moet je niet over één nacht ijs gaan; zeker ook omdat we als broers ook familie zijn. Dit jaar zijn de gesprekken voortgezet en serieuzer geworden. En eigenlijk was de conclusie eenvoudig: we gaan samen de schouders eronder zetten en het bedrijf verder laten uitgroeien tot een flexibele en betrouwbare partner in software en websites.

Met Ane komt er veel kennis en ervaring het bedrijf binnen. Nieuwe technieken op internet zijn door hem al veelvuldig toegepast. En met een goede databasekennis kan hij bovendien ingezet worden in projecten in kantoorsoftware. Zijn mentaliteit en zakelijk denken passen goed in de bedrijfsvisie: goede persoonlijke binding met klanten, zoeken naar oplossing die een goede mix zijn van prijs en kwaliteit en geen nonsens.


Voor u verandert er niet veel. Ons adres blijft gelijk, de bereikbaarheid en dienstverlening zullen alleen maar verbeteren. De eerste periode zal Sieberen voor de meeste zaken nog aanspreekpunt zijn, geleidelijk zal dit tussen ons verdeeld worden.

Terug naar nieuwsoverzicht
Copyright © 2024 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring