-

SQL Server als database achter uw software

SQL Server is een snel dataverwerkings- en opslagsysteem, welke tot op zeer grote schaal kan worden ingezet.
Wij kunnen verschillende databases toepassen voor uw op kantoor te gebruiken software. Zijn er voor uw programma slechts een beperkt aantal gebruikers en weinig gegevens, dan volstaat een MS Access database voor de opslag van gegevens. Zijn er echter meer gebruikers of wordt er veel data opgeslagen, dan komt SQL Server in beeld.

Enige jaren geleden was de stap naar SQL Server niet alleen een stap die ging over meer snelheid, maar tegelijk ook over meer kosten. Sinds Microsoft de (gratis) SQL Server Express heeft uitgebracht, is het kostenaspect niet meer van toepassing.

Sybit heeft al voor diverse klanten SQL Server en SQL Server Express databases ingezet. Meestal met aan de voorkant een gebruiksvriedelijke Access-applicatie. U heeft op deze manier een prettig werkend, maar ook snel, draaiend programma tot uw beschikking.

Als onderdeel van onze inventarisatie bij klanten, vragen we altijd naar de omgevingsfactoren van het systeem. Als het aantal gegevens of het aantal gebruikers groot is, adviseren wij altijd om SQL Server in te zetten.
De structuur van uw gegevens wordt vastgelegd in de relationele database
 
Copyright © 2023 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring