-

Kantoorsoftware onderhoud

Niet alleen kunnen wij uw gegevens veilig stallen, maar wij kunnen ook uw software aanpassen aan uw veranderende onderneming.

Wanneer wij oplossingen realiseren voor onze klanten, doen wij dit zonder licentie- en onderhoudskosten in rekening te brengen. Wij staan voor onze klanten klaar, ook als ze geen onderhoudscontract hebben.

Toch is het wel zo'n veilig idee om enige veiligheid in uw software in te bouwen. Bijvoorbeeld het maken van een geautomatiseerde back-up stelt in ieder geval uw gegevens veilig. Deze back-up kan worden geplaatst op uw netwerk, kan meegenomen worden in uw systeemback-up, maar kan desgewenst ook via internet worden gedaan. Door met ons afspraken te maken, kunnen wij u helpen bij eventuele calamiteiten uw software weer zo snel mogelijk operationeel te krijgen.

Ook het jaarlijks opschonen van (foutief ingevoerde) data kan tot de mogelijkheden behoren. Met u maken wij graag een op zichzelf staande overeenkomst waarin precies is vastgelegd wat u van ons kunt verwachten.

Onderhoud van software
Naast onderhoud op het gebied van gegevens, kunnen wij na oplevering van een door ons gemaakt programma ook zorgdragen voor het blijvend uitbreiden van deze programmatuur. Uw bedrijf verandert immers voortdurend en het liefst wilt u dat uw software meeverandert. Via een raamcontract kunt u op afroep gebruik maken van onze diensten.

In beheer nemen van programmatuur
Misschien heeft u door één van uw medewerkers of door een externe partij programmatuur laten ontwikkelen. U zoekt een bedrijf dat deze software voor u in beheer kan nemen en bovendien, waar mogelijk, kan verbeteren en uitbreiden. Met name op het gebied van internettoepassingen en MS Access software is Sybit hierin een geschikte partner. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Copyright © 2023 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring