-

Webwinkels en online bestelsystemen

Met een webwinkel kunt u via uw website extra omzet genereren. Sybit kan de winkel, maar ook het beheergedeelte hiervan, voor u op maat maken.
U heeft producten die geschikt zijn om via internet te verkopen. U heeft bovendien een idee hoe u deze moet administreren, verwerken en versturen. Dan kan het interessant zijn om uw website uit te breiden met een webwinkel, om zo extra omzet te genereren. Deze kan afgeschermd zijn voor uw klanten, of deze kan publiekelijk toegankelijk zijn.

Webshop op maat
Sybit kan voor u een maatwerk webwinkel realiseren, waarbij wij ook de programmatauur voor de afhandeling van orders kunnen maken. Uw klanten bestellen via internet en u ontvangt hiervan (bijvoorbeeld) per e-mail bericht. Hierop kunt u inloggen in een afgeschermd gedeelte om de bestelling te bekijken en te beoordelen en, indien goedgekeurd, af te handelen.

Ook bij webwinkels zijn de wensen voor ieder bedrijf anders. Heeft u hier bepaalde ideeën over, neem dan gerust contact met ons op.

Voorbeelden van Webwinkels:

Webshop Draagtassenstunter.nl

Goedkope draagtassen, een makkelijk bestelproces en volledige digitale afhandeling van bestellingen. Met bovendien een blik op de toekomst. Dat waren de richtlijnen waar Draagtassenstunter.nl een webwinkel door Sybit op wilde laten ontwikkelen. Sybit nam de uitdaging aan en heeft een moderne, go

Lees verder

Fotowinkel De Twentsche Courant Tubantia

Voor de beeldredactie van De Twentsche Courant Tubantia ontwikkelde Sybit een uitbreiding op het fotobeheerssyteem zodat de in de krant geplaatse foto's als download kunnen worden nabesteld, inclusief een koppeling naar betaalprovider Buckaroo.

Lees verder
Copyright © 2024 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring