-

Biddinghuizer nieuws

 • Flevosap viert 30-jarig bestaan met actie met Flevolandse prijzen


  Flevosap viert 30-jarig bestaan met actie met Flevolandse prijzen
  Flevosap viert 30-jarig bestaan met actie met Flevolandse prijzen
  05-06-2023 - Flevosap uit Biddinghuizen, dat dit jaar 30 jaar bestaat, viert zijn verjaardag op een bijzondere manier. Van juni 2023 tot en met juni 2024 krijgen klanten bij elke aankoop van de jubileumeditie Flevosap Appel een unieke actiecode die hen kans geeft op allerlei prijzen.

  De prijzen variëren van weekendovernachtingen bij EuroParcs Zuiderzee tot familietickets voor Walibi Holland, allemaal met een duidelijk Flevolands tintje. De aktiefles Flevosap Appel is al verkrijgbaar bij AH Jan Schuurhuis. Iedere maand kunnen er prijzen worden gewonnen.

  Feestje
  Op het etiket van de jubileumeditie is een QR-code te vinden, die klanten naar een speciale webpagina leidt met meer informatie en de bekendmaking van de winnaars. De actiecode geeft daarnaast ook recht op 30% korting op een toegangskaartje voor attractiepark Walibi Holland. "Wij vinden dat je een feestje niet in je eentje moet vieren", vertelt marketingmanager Jorn de Beer. "Daarom nodigen we op deze manier heel Nederland uit op ons Flevolandse feestje".

  Directeur Wyno Vermeulen met zijn ouders ouders Rob en Lies Vermeulen (Foto: Flevosap)

  Trots
  Duurzaamheid en lokale samenwerkingen spelen een belangrijke rol in het feestjaar. De Beer benadrukt de trots op Flevoland, en hoe de provincie een koploper is op het gebied van windenergie en duurzaam ondernemen. Daarom heeft Flevosap ervoor gekozen om samen te werken met lokale ondernemers voor de jubileumprijzen.

  Flevosap Appel jubileumeditie (Foto: Flevosap)

  Pionier in Nederland
  Flevosap was pionier met natuurtroebel appelsap en werd al snel populair, zo vertelt eigenaar Wyno Vermeulen: "Mijn ouders Rob en Lies Vermeulen hadden een zogeheten venterij: met totaal acht busjes bezorgden ze in de polder aan huis appels, aardappels en groente van eigen grond. In Zwitserland maakten ze kennis met natuurtroebel appelsap en zagen direct een kans om ook de lekkere smaak van hun niet helemaal 'perfecte' appeltjes op een waardevolle manier te benutten. Volledig onbewerkt, dus zonder toegevoegde suikers.

  Kijk voor meer informatie op https://30jaar.flevosap.nl/

  Redactie BHZNet.nl


 • Workshop fotografie in Bibliotheek Biddinghuizen
  18-06-2024 - Mischa Massink, fotograaf bij Fotostudio Wierd en bekend van zijn werk in de FlevoPost, geeft op dinsdag 20 augustus 2024 een exclusieve workshop fotografie in de Bibliotheek Biddinghuizen. De workshop, gericht op zowel beginners als gevorderden, biedt deelnemers de kans om in een uur tijd kennis op te doen over compositie en technieken die vakantiefoto's verbeteren.

  Lees verder >>
 • Geniet van uniek uitzicht op tulpenvelden bij De IJsbrouwers
  25-04-2024 - Tijdens de Tulpenroute Flevoland kunnen bezoekers van De IJsbrouwers in Biddinghuizen genieten van een uniek perspectief op de tulpenvelden. Vanaf een drie meter hoge uitkijkstoel, gefinancierd door het Fonds Leefbaar Platteland en beheerd door Stichting De Lelystadse Boer, biedt deze locatie een panoramisch uitzicht over zowel de pluktuin van de familie Brouwer als de nabijgelegen tulpenvelden.

  Lees verder >>
 • Fieldworkers uit Biddinghuizen scoort met innovatieve pestbestrijding
  22-04-2024 - Het Biddinghuizense bedrijf Fieldworkers (van de familie Klompe) heeft zich met het project Colorado Beetle Catcher prominent gepositioneerd als finalist voor de EIP-AGRI Innovation Awards 2024. Dit project richt zich op duurzame mechanische bestrijding van de Coloradokever en is één van de twee Nederlandse genomineerden.

  Lees verder >>
 • Olbro+ gastheer voor netwerkevenement Biddinghuizen
  12-04-2024 - Op woensdag 24 april organiseert de Gemeente Dronten netwerkbijeenkomst "Buren ontmoeten Buren". Deze zal plaatsvinden bij Olbro+ B.V. in Biddinghuizen, gelegen aan de Stoppelploeg 10. Het evenement begint om 18.30 uur en staat in het teken van het versterken van lokale zakelijke relaties onder het motto "Beter een goede buur dan een verre vriend".

  Lees verder >>
 • Open dagen bij Wagenaar Engineering in Biddinghuizen
  08-03-2024 - Wagenaar Engineering opent haar deuren voor werkzoekenden en studenten op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Deze dagen bieden een unieke kans om meer te weten te komen over de carrièremogelijkheden binnen het bedrijf. Bezoekers kunnen vragen stellen, de werksfeer proeven en de dynamiek van het team ervaren.

  Lees verder >>
 • UWV voorspelt banenkrimp in bouwsector ondanks groei
  16-02-2024 - De bouwsector in Flevoland heeft de afgelopen vijf jaar een significante groei in werkgelegenheid ervaren, met een toename van twintig procent meer banen. Deze positieve trend, ondersteund door cijfers van het UWV, contrasteert echter met de landelijke groei van twaalf procent.

  Lees verder >>
 • Enquête voor ondernemers in gemeente Dronten
  13-02-2024 - De gemeente Dronten roept ondernemers op om deel te nemen aan een enquête over de dienstverlening van de gemeente. Deze enquête is gericht op het verzamelen van feedback van ondernemers over verschillende aspecten van het gemeentebeleid en de dienstverlening.

  Lees verder >>
 • Primeur in plastic recycling: Van Werven start verkoop koolstofcertificaten
  06-02-2024 - Van Werven gaat als eerste Nederlandse plastic recycler de gereduceerde CO2-uitstoot verhandelen met koolstofcertificaten. Klimaatbewuste bedrijven kunnen met deze certificaten CO2-uitstoot die zij nu nog niet kunnen verminderen compenseren.

  Lees verder >>
 • Kennisgevingen omgevingsrecht week 3 en 4
  29-01-2024 - De gemeente Dronten heeft een aantal vergunningen verleend en nieuwe aanvragen voor vergunningen ontvangen. Dat blijkt uit de openbare bekendmakingen. Het gaat in Biddinghuizen onder andere om een parkeervoorziening tijdens Lowlands en het oprichten van een distributiecentrum voor schoonmaakmiddelen.

  Lees verder >>
 • Kennisgevingen omgevingsrecht week 2
  15-01-2024 - De gemeente Dronten heeft een aantal vergunningen verleend en nieuwe aanvragen voor vergunningen ontvangen. Dat blijkt uit de openbare bekendmakingen. Het gaat in Biddinghuizen onder andere om het bouwen van bedrijfsgebouwen, het uitbreiden van Walibi Holland en het bouwen van een recreatiepark aan de Bremerbergdijk.

  Lees verder >>
 • PPP Nederland wint ondernemersverkiezing
  13-01-2024 - PPP Nederland, gevestigd in Dronten en mede-opgericht door Martin Lek uit Biddinghuizen, is uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2023. Deze erkenning vond plaats tijdens een evenement van ondernemersvereniging De Driehoek in de Meerpaal.

  Lees verder >>
 • Kraaikamp Wagenbouw genomineerd voor Onderneming van het Jaar
  12-12-2023 - Kraaikamp Wagenbouw uit Biddinghuizen is genomineerd voor de Onderneming van het Jaar 2023. Deze bekendmaking vond plaats tijdens een businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek bij De Rede van Dronten op 7 december. Naast Kraaikamp Wagenbouw zijn ook PPP Nederland en Wouda Installatietechniek B.V. (beide uit Dronten) genomineerd in dezelfde categorie.

  Lees verder >>
 • Ondernemers houden Nieuwjaarsfeest op 13 januari
  29-11-2023 - Op zaterdag 13 januari 2024 vindt in De Meerpaal in Dronten het grootste ondernemersevent van het jaar plaats. Meer dan 300 ondernemers uit de gemeente zullen samen het nieuwe jaar inluiden tijdens het nieuwjaarsfeest van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD).

  Lees verder >>
 • Open huis bij Abemec Biddinghuizen
  22-11-2023 - Abemec Biddinghuizen heeft aangekondigd dat zij open huis zullen houden op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november. De nieuwe vestiging op Ploegschaar 21 in Biddinghuizen, die op 31 juli zijn deuren opende, zal bezoekers verwelkomen om de faciliteiten te bekijken.

  Lees verder >>
 • OVDD maakt genomineerden bekend voor Onderneming van het Jaar 2023
  18-11-2023 - De Ondernemersvereniging De Dronten (OVDD) organiseert op donderdag 7 december de bekendmaking van de genomineerden voor Onderneming van het Jaar 2023. Dit evenement vindt plaats tijdens de jaarlijkse businessborrel in De Rede te Dronten.

  Lees verder >>
 • De Dorhout Mees Experience op 18 november
  12-11-2023 - Op 18 november wordt het terrein van Dorhout Mees getransformeerd tot een belevenis voor bezoekers van alle leeftijden. "De Dorhout Mees Experience" belooft een dag vol activiteiten te zijn, van schietsporten tot golf, tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

  Lees verder >>
 • Flevoland bevordert fietsveiligheid met fietshelmactie en korting
  09-11-2023 - Vanaf maandag 6 november is in Flevoland een nieuwe stimuleringsactie voor het gebruik van fietshelmen van start gegaan. De actie is een samenwerking tussen provincie Flevoland, lokale gemeenten, de ANWB, Veilig Verkeer Nederland, Artsen voor Veilig Fietsen en de Stichting Bevordering Verkeerseducatie. Klamer Fietsen is één van de deelnemende winkels.

  Lees verder >>
 • Meer Flevolandse kantoren omgebouwd tot woningen
  06-11-2023 - Flevoland ziet piek in transformatie van kantoren naar woningen. Dat schrijft Omroep Flevoland naar aanleiding van de nieuwste cijfers van het CBS.

  Lees verder >>
 • Ondernemersvereniging De Driehoek houdt ALV in gemeentehuis
  02-11-2023 - Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) houdt haar Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 15 november in het gemeentehuis. Op het programma staan onder andere de financiële stukken en de begroting voor het jaar 2024. Leden worden uitgenodigd om zich aan te melden, zodat de organisatie een inschatting kan maken van het aantal aanwezigen.

  Lees verder >>
 • Informatieavond voor ondernemers
  01-11-2023 - De gemeente Dronten organiseert op 13 en 14 november informatieve bijeenkomsten voor lokale ondernemers over de aanstaande veranderingen in de vergunningsprocedures.

  Lees verder >>
Copyright © 2024 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring