-

Biddinghuizer nieuws

 • Flevosap viert 30-jarig bestaan met actie met Flevolandse prijzen


  Flevosap viert 30-jarig bestaan met actie met Flevolandse prijzen
  Flevosap viert 30-jarig bestaan met actie met Flevolandse prijzen
  05-06-2023 - Flevosap uit Biddinghuizen, dat dit jaar 30 jaar bestaat, viert zijn verjaardag op een bijzondere manier. Van juni 2023 tot en met juni 2024 krijgen klanten bij elke aankoop van de jubileumeditie Flevosap Appel een unieke actiecode die hen kans geeft op allerlei prijzen.

  De prijzen variëren van weekendovernachtingen bij EuroParcs Zuiderzee tot familietickets voor Walibi Holland, allemaal met een duidelijk Flevolands tintje. De aktiefles Flevosap Appel is al verkrijgbaar bij AH Jan Schuurhuis. Iedere maand kunnen er prijzen worden gewonnen.

  Feestje
  Op het etiket van de jubileumeditie is een QR-code te vinden, die klanten naar een speciale webpagina leidt met meer informatie en de bekendmaking van de winnaars. De actiecode geeft daarnaast ook recht op 30% korting op een toegangskaartje voor attractiepark Walibi Holland. "Wij vinden dat je een feestje niet in je eentje moet vieren", vertelt marketingmanager Jorn de Beer. "Daarom nodigen we op deze manier heel Nederland uit op ons Flevolandse feestje".

  Directeur Wyno Vermeulen met zijn ouders ouders Rob en Lies Vermeulen (Foto: Flevosap)

  Trots
  Duurzaamheid en lokale samenwerkingen spelen een belangrijke rol in het feestjaar. De Beer benadrukt de trots op Flevoland, en hoe de provincie een koploper is op het gebied van windenergie en duurzaam ondernemen. Daarom heeft Flevosap ervoor gekozen om samen te werken met lokale ondernemers voor de jubileumprijzen.

  Flevosap Appel jubileumeditie (Foto: Flevosap)

  Pionier in Nederland
  Flevosap was pionier met natuurtroebel appelsap en werd al snel populair, zo vertelt eigenaar Wyno Vermeulen: "Mijn ouders Rob en Lies Vermeulen hadden een zogeheten venterij: met totaal acht busjes bezorgden ze in de polder aan huis appels, aardappels en groente van eigen grond. In Zwitserland maakten ze kennis met natuurtroebel appelsap en zagen direct een kans om ook de lekkere smaak van hun niet helemaal 'perfecte' appeltjes op een waardevolle manier te benutten. Volledig onbewerkt, dus zonder toegevoegde suikers.

  Kijk voor meer informatie op https://30jaar.flevosap.nl/

  Redactie BHZNet.nl


 • Ondernemers houden Nieuwjaarsfeest op 13 januari
  29-11-2023 - Op zaterdag 13 januari 2024 vindt in De Meerpaal in Dronten het grootste ondernemersevent van het jaar plaats. Meer dan 300 ondernemers uit de gemeente zullen samen het nieuwe jaar inluiden tijdens het nieuwjaarsfeest van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD).

  Lees verder >>
 • Open huis bij Abemec Biddinghuizen
  22-11-2023 - Abemec Biddinghuizen heeft aangekondigd dat zij open huis zullen houden op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november. De nieuwe vestiging op Ploegschaar 21 in Biddinghuizen, die op 31 juli zijn deuren opende, zal bezoekers verwelkomen om de faciliteiten te bekijken.

  Lees verder >>
 • OVDD maakt genomineerden bekend voor Onderneming van het Jaar 2023
  18-11-2023 - De Ondernemersvereniging De Dronten (OVDD) organiseert op donderdag 7 december de bekendmaking van de genomineerden voor Onderneming van het Jaar 2023. Dit evenement vindt plaats tijdens de jaarlijkse businessborrel in De Rede te Dronten.

  Lees verder >>
 • De Dorhout Mees Experience op 18 november
  12-11-2023 - Op 18 november wordt het terrein van Dorhout Mees getransformeerd tot een belevenis voor bezoekers van alle leeftijden. "De Dorhout Mees Experience" belooft een dag vol activiteiten te zijn, van schietsporten tot golf, tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

  Lees verder >>
 • Flevoland bevordert fietsveiligheid met fietshelmactie en korting
  09-11-2023 - Vanaf maandag 6 november is in Flevoland een nieuwe stimuleringsactie voor het gebruik van fietshelmen van start gegaan. De actie is een samenwerking tussen provincie Flevoland, lokale gemeenten, de ANWB, Veilig Verkeer Nederland, Artsen voor Veilig Fietsen en de Stichting Bevordering Verkeerseducatie. Klamer Fietsen is één van de deelnemende winkels.

  Lees verder >>
 • Meer Flevolandse kantoren omgebouwd tot woningen
  06-11-2023 - Flevoland ziet piek in transformatie van kantoren naar woningen. Dat schrijft Omroep Flevoland naar aanleiding van de nieuwste cijfers van het CBS.

  Lees verder >>
 • Ondernemersvereniging De Driehoek houdt ALV in gemeentehuis
  02-11-2023 - Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) houdt haar Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 15 november in het gemeentehuis. Op het programma staan onder andere de financiële stukken en de begroting voor het jaar 2024. Leden worden uitgenodigd om zich aan te melden, zodat de organisatie een inschatting kan maken van het aantal aanwezigen.

  Lees verder >>
 • Informatieavond voor ondernemers
  01-11-2023 - De gemeente Dronten organiseert op 13 en 14 november informatieve bijeenkomsten voor lokale ondernemers over de aanstaande veranderingen in de vergunningsprocedures.

  Lees verder >>
 • Flevosap protesteert tegen geplande suikertaks
  17-10-2023 - Het Biddinghuizense bedrijf Flevosap voert actie tegen de voorgenomen suikertaks op frisdranken. Volgens de plannen van het kabinet wordt suikerhoudende drank vanaf 1 januari 26 cent duurder per liter. Flevosap, dat 100% vruchtensap produceert, vindt de maatregel onrechtvaardig.

  Lees verder >>
 • Einde-afvalstatus toegekend aan Plastic Recycling Van Werven
  11-10-2023 - Plastic Recycling Van Werven heeft onlangs de einde-afvalstatus ontvangen van de Nederlandse overheid. Deze status betekent dat het bedrijf haar harde plastics nu officieel als grondstof mag beschouwen, en niet meer als afval.

  Lees verder >>
 • Natuurwerkdag 2023 bij Natuurstrook Van Werven
  10-10-2023 - Op zaterdag 4 november vindt de editie 2023 van de Natuurwerkdag plaats. OP dit verse locaties in Nederland wordt dan werk verricht, waaronder op het bedrijventerrein van Van Werven in Biddinghuizen. Tussen 10.00 uur en 13.00 uur krijgen vrijwilligers de kans om een normaal niet-toegankelijke natuurstrook te onderhouden en te ontdekken.

  Lees verder >>
 • Nog altijd personeelstekort bij helft bedrijven
  16-08-2023 - Omroep Flevoland meldt op basis van recente cijfers van het CBS dat bijna de helft van de Flevolandse ondernemers kampt met een personeelstekort. Hoewel dit percentage nog steeds aanzienlijk is, is er een lichte verbetering zichtbaar ten opzichte van vorig jaar.

  Lees verder >>
 • Abemec vestigt zich in Biddinghuizen
  01-08-2023 - Maandag opende landbouwmechanisatiebedrijf Abemec de deuren van een gloednieuwe locatie aan de Ploegschaar in Biddinghuizen, waarbij de bestaande locaties in Dronten en Zeewolde werden samengevoegd. Deze stap is onderdeel van Abemec's voortdurende inzet om klanten uit diverse sectoren de beste service te bieden.

  Lees verder >>
 • Slump Catering & Events trekt zich terug uit de Binding
  01-08-2023 - Slump Catering & Events, die de afgelopen jaren de exploitatie van het multifunctionele centrum de Binding en de Buurman in Biddinghuizen beheerde, heeft aangekondigd dat ze medio 2024 stoppen met hun activiteiten. Dat heeft het bestuur van de stichting MFG2 bekendgemaakt middels een persbericht.

  Lees verder >>
 • Win een Flevosap boomgaardlunch
  28-07-2023 - Dit jaar markeert het 30-jarig jubileum van Flevosap, producent van authentieke Nederlandse vruchtensappen uit Biddinghuizen. Ter ere van deze bijzondere mijlpaal biedt Flevosap zijn trouwe klanten een jaar lang de kans om prijzen te winnen, met deze maand een verzorgde lunch in de boomgaard.

  Lees verder >>
 • Geen Triathlon Biddinghuizen op 15 juli
  11-07-2023 - Aanstaande zaterdag zou de Triathlon Biddinghuizen plaatsvinden, nadat vorig jaar een eerste editie succesvol was. Klamer Fietsen en Train3Sports, organisatie van het sportevenement, hebben echter besloten deze niet door te laten gaan.

  Lees verder >>
 • Zomertuin Hanneke's Pluktuin opent vandaag
  29-06-2023 - Hanneke's Pluktuin opent vandaag haar zomertuin voor het publiek, na eerder dit jaar een voorjaarstuin met tulpen open te hebben gehad. Bezoekers zijn elke donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur welkom om een scala aan bloemen te plukken en hun eigen veldboeketten te creëren.

  Lees verder >>
 • Flevolamb verwelkomt ledenavond Bedrijvenplatform Gemeente Dronten
  22-06-2023 - Biologisch dynamisch akkerbouwbedrijf Flevolamb in Biddinghuizen was onlangs de gastheer van de ledenavond van Bedrijvenplatform Gemeente Dronten. Flevolamb, een familiebedrijf van de familie Van Nieuwenhuijzen, combineert akkerbouw met schapenhouderij.

  Lees verder >>
 • Sterke groei in beveiligingsbranche Flevoland
  20-06-2023 - Het aantal beveiligingsbedrijven in Nederland is de afgelopen vijf jaar aanzienlijk toegenomen, waarbij Flevoland een opvallende groei laat zien. Volgens gegevens van KVK (Kamer van Koophandel) is het aantal ingeschreven beveiligingsbedrijven landelijk gestegen met 167%, van 3.766 in 2018 naar 10.051 in 2023. In Flevoland groeide het aantal met 194%.

  Lees verder >>
 • Subsidies voor Flevolandse organisaties die circulair willen ondernemen
  20-06-2023 - De provincie Flevoland heeft nieuwe subsidieregelingen aangekondigd voor lokale organisaties die circulair willen ondernemen. De regelingen, die beschikbaar zijn vanaf nu tot eind 2023, zijn bedoeld om de overgang naar een circulaire economie in de provincie te bevorderen.

  Lees verder >>
Copyright © 2023 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring