-

Biddinghuizer nieuws

 • Klamer Fietsen en Mooiwater reiken cheques uit


  Klamer Fietsen en Mooiwater reiken cheques uit
  Klamer Fietsen en Mooiwater reiken cheques uit
  24-03-2023 - De winnaars van de OVDD verkiezing Onderneming van het Jaar 2022 hebben tijdens de prijsuitreiking op 7 januari jl. een cheuqe ontvangen van de gemeente Dronten. Deze mocht doorgegeven worden aan een zelf te kiezen goed doel / maatschappelijke organisatie in de gemeente. Onlangs zijn deze uitgereikt in aanwezigheid van wethouder Siert Jan Lap en Alette van de Berg, voorzitter van Ondernemersvereniging De Driehoek.

  Zowel Mooiwater (Onderneming van het Jaar 2022) als Klamer Fietsen (Detaillist van het Jaar 2022) wist direct aan wie ze de cheque zouden uitreiken.

  Gouden Koets in Biddinghuizen
  Klamer Fietsen koos bewust voor een doel in Biddinghuizen, de plaats waar de onderneming gevestigd is. En het oog viel op De Gouden Koets, een dagcentrum voor mensen met geheugenproblematiek. Zij waren zeer verheugd met deze gift van € 500 en zullen dit gaan besteden aan bewegingsmaterialen.

  Mooiwater kiest voedselbank
  Voor Dick Buitendijk van Mooiwater was de keuze snel gemaakt, het geld van de cheque, € 1.000, komt ten goede aan de lokale voedselbank.

  Uitreiking van de cheuqe. Op de foto v.l.n.r.: Alette van de Berg (voorzitter OVDD), Jan Groenendijk (voedselbank), Joop de Jager (voedselbank), Dick Buitendijk (Mooiwater), wethouder Siert Jan Lap, Jacob Spoelstra (Mooiwater)

  Ondernemersvereniging De Driehoek


 • BENK Aannemerij B.V. kondigt ‘Combipark Biddinghuizen’ aan
  25-05-2023 - BENK Aannemerij B.V. heeft onlangs aangekondigd dat ze hun nieuwste project, 'Combipark Biddinghuizen', exclusief in de voorverkoop aanbieden aan hun relaties. Dit project zal eind volgende week op Funda worden gepubliceerd.

  Lees verder >>
 • 2 juni Beautiful Ladies Night in Biddinghuizen
  08-05-2023 - Op 2 juni van 19.00 tot 22.30 uur organiseren Nathalie, eigenaresse van Beautiful Change, en Dyane, voorzitter van Dorpsbelangen Biddinghuizen, een gezellige Beautiful Ladies Night in Biddinghuizen. De toegang is gratis.

  Lees verder >>
 • Succesvolle training klantbenadering AH Jan Schuurhuis
  27-04-2023 - Door een prettige samenwerking hebben Jan Schuurhuis van Albert Heijn Biddinghuizen en Andy Bierlee van Mancoaching een interactieve training klantbenadering 'Hoe omgaan met agressie en geweld' opgezet. Door het veranderende gedrag, in de huidige maatschappij en in veel voorkomende situaties, vond Jan Schuurhuis van de Albert Heijn in Biddinghuizen het tijd om zijn managers en teamleiders hier in te trainen.

  Lees verder >>
 • Metamorfose voor restaurant Bremerbergse Hoek
  26-04-2023 - Het restaurant Bremerbergse Hoek op het gelijknamige Aqua Centrum in Biddinghuizen ondergaat momenteel een grondige verbouwing en krijgt een nieuwe naam. Het restaurant aan het Veluwemeer heropent medio mei 2023. "Vanaf dat moment gaan we verder onder de naam Dockyard. Een verwijzing naar de jachthaven op het park en het uitzicht op het Veluwemeer", legt eigenaresse Monique van Gaale uit.

  Lees verder >>
 • Flevosap zoekt modellen voor nieuwe website
  26-04-2023 - Flevosap is op zoek naar modellen voor de nieuwe website. Het fruitdrankjesmerk uit Biddinghuizen wil op 5 mei tussen 10.00 en 17.00 uur een familieshoot organiseren tussen de bloesem in de Flevolandse boomgaard bij de locatie Professor Zuurlaan 33 in Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Ontdek het boerenleven op de Campina Open Boerderijdagen
  24-04-2023 - Op vrijdag 19 en maandag 29 mei openen circa 75 boerderijen door heel Nederland hun deuren voor het publiek tijdens de Campina Open Boerderijdagen. De toegang is gratis en bezoekers kunnen aan de hand van speelse en educatieve activiteiten kennismaken met het boerenleven en zien hoe Campina-producten worden geproduceerd. Eén van de deelnemende boerderijen is Familie Boer de Reus, Oldebroekerweg 2, Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • All inclusive indoor speelhal voor honden geopend
  23-04-2023 - Vandaag opende Dierenpension De Toren Hoeve in Biddinghuizen haar deuren. Het pension biedt een unieke ervaring voor honden, met een indoor speelhal met heuvels, speeltoestellen en zelfs een zwembad. Volgens eigenaresse Petra Touw en verschillende hondenorganisaties is deze all-inclusive ervaring voor honden iets bijzonders.

  Lees verder >>
 • Kaartverkoop Flevopenningen Galadiner 2023 gestart
  04-04-2023 - De kaartverkoop voor het Flevopenningen Galadiner van 2023 is van start gegaan. Het galadiner vindt plaats op 16 juni op het Defqon.1-terrein in Biddinghuizen en wordt georganiseerd door de gemeente Dronten.

  Lees verder >>
 • Nagelstudio Biddinghuizen in de race voor Nagelstudio Award Flevoland
  04-04-2023 - Nagelstudio Biddinghuizen, gelegen aan de Boshof 6, is genomineerd voor de Nagelstudio Award Flevoland 2023. De studio is vijf jaar actief in Biddinghuizen. Kimberley Janssen, de eigenaresse, heeft een succesvolle balans weten te vinden tussen haar rol als moeder en haar ondernemerschap.

  Lees verder >>
 • Flevoland opent inschrijving voor MKB Innovatiestimulering Topsectoren
  01-04-2023 - Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben de vijfde technische wijziging van de 'Nadere regels MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) Flevoland 2023' definitief vastgesteld. Het doel van de regeling is om innovatie bij Flevolandse ondernemers binnen de kennis- en innovatieagenda's te bevorderen.

  Lees verder >>
 • AspergeZondag bij Dorhout Mees
  25-03-2023 - Op zondag 2 april zal het aspergeseizoen 2023 officieel van start gaan bij Dorhout Mees. Tijdens deze jaarlijkse AspergeZondag wordt de 'Koningin der groenten' op feestelijke wijze op de kaart gezet.

  Lees verder >>
 • Bedrijventerrein Toekomst krijgt eigen aansluiting op Oldebroekerweg
  17-03-2023 - Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben besloten om een nieuwe voorrangsregeling in te stellen op de N709 Oldebroekerweg bij Biddinghuizen. De regeling is bedoeld om het verkeer van en naar het bedrijventerrein De Toekomst vlotter en veiliger te laten verlopen. Deze maatregel komt voort uit de verdere ontwikkeling van het bedrijventerrein in de afgelopen jaren.

  Lees verder >>
 • Interview met Wyno Vermeulen (Flevosap) in Flevopost
  01-03-2023 - In een interview met de Flevopost vertelt Wyno Vermeulen, eigenaar van Flevosap BV uit Biddinghuizen, over zijn hulpacties voor Oekraïne sinds het uitbreken van de oorlog in februari 2022.

  Lees verder >>
 • Werkgelegenheidsonderzoek 2022: voor het eerst meer dan 200.000 banen in Flevoland
  24-02-2023 - Flevoland heeft in 2022 voor het eerst meer dan 200.000 banen geregistreerd, een groei van 6.700 banen, wat neerkomt op 3,4% vergeleken met 2021. Dit blijkt uit het Werkgelegenheidsonderzoek 2022 van Provincie Flevoland. Hoewel de banengroei sterker is dan voorgaande jaren, zorgen personeelskrapte, inflatie en een afzwakkende economische groei voor onzekerheid.

  Lees verder >>
 • Moments Bodycare viert 7-jarig bestaan
  04-02-2023 - In februari viert Moments Bodycare haar 7-jarig bestaan. De beautysalon is gevestigd op Joggerspad 29 en biedt een uitgebreid aanbod aan behandelingen, waaronder permanente make-up, beauty, massages en nagelbehandelingen.

  Lees verder >>
 • Volop vacatures in Biddinghuizen
  24-01-2023 - Er zijn momenteel diverse vacatures beschikbaar bij bedrijven uit Biddinghuizen. Een kleine greep hieruit is te vinden op BHZNet.nl onder het onderdeel 'vacatures'.

  Lees verder >>
 • Schilderijen G-Art naar Getijde Lelystad
  23-01-2023 - Getijde, een organisatie voor herstelzorg, heeft begin januari een collectie schilderijen gekregen van G-Art uit Biddinghuizen. De schilderijen zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke of psychische beperking.

  Lees verder >>
 • Flevosap BV genomineerd als circulair innovatief bedrijf
  21-01-2023 - Flevosap BV uit Biddinghuizen is genomineerd als een van de top 5 circulair innovatieve bedrijven in Flevoland. Dit werd deze week bekend gemaaktdoor de jury, die in totaal 21 bedrijven selecteerde.

  Lees verder >>
 • FlevoFood gaat samenwerken met andere regio's
  16-01-2023 - FlevoFood, een organisatie die zich richt op biologisch geteelde en lokaal verkregen voedsel, gaat samenwerken met organisaties uit andere regio's in Nederland onder de naam 'Korte Keten Collectief Nederland'.

  Lees verder >>
Copyright © 2023 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring