-

Biddinghuizer nieuws

 • BAS Voetbal verlengt contract met hoofd- en subsponsor


  BAS Voetbal verlengt contract met hoofd- en subsponsor
  BAS Voetbal verlengt contract met hoofd- en subsponsor
  01-06-2022 - Deze week heeft BAS Voetbal de contracten met hoofdsponsor Albert Heijn Jan Schuurhuis en subsponsor Flevosap tot 30 juni 2025 verlengd. Met het tekenen van deze overeenkomsten is de eerste selectie van de club de komende drie seizoenen verzekerd van (financiële) ondersteuning.

  De gesponsorde bedragen zullen onder andere gebruikt worden voor het aanschaffen van wedstrijd- en trainingskleding en een representatief reistenue. Daarnaast komt er geld beschikbaar voor extra trainingsmateriaal (ballen, hesjes, e.d.) en het jaarlijkse trainingskamp.

  Bremerbaai
  Deze week werden hoofdsponsor Jan Schuurhuis van Albert Heijn en subsponsor Wyno Vermeulen van Flevosap, samen met hun partners, uitgenodigd bij Strandpaviljoen Bremerbaai. Daar kregen zij door Bremerbaai-eigenaar Dick Boshuizen een lunch voorgeschoteld. Daarna werden, onder toeziend oog van enkele bestuursleden en leden van de sponsorcommissie, de contracten van de benodigde krabbels voorzien.  Albert Heijn Jan Schuurhuis
  Al vele tientallen jaren is Schuurhuis de belangrijkste sponsor van BAS Voetbal. Ooit begon de familie Schuurhuis als Centra de club te sponsoren, daarna prijkte er C1000 op de shirts en sinds 2013 is het logo van Albert Heijn te zien. In sportief goede en slechte jaren, zowel bij promoties en degradaties, altijd was de vereniging verzekerd van zijn steun. Albert Heijn Jan Schuurhuis en BAS Voetbal: Ze horen bij elkaar.

  Flevosap
  Vanaf 2017 staat het logo van Flevosap naast dat van Albert Heijn op de tenues van de eerste selectie van de club. De handige flesjes appelsap zijn sinds die tijd een veelgevraagd artikel in de kantine. Nog tijdens de sponsoravond vorige week sponsorde deze producent van vruchtensappen een rijk gevulde Flevosapmand om als attentie aan de gastspreker van die avond, Marianne Timmer, cadeau te doen. De reactie van de Olympisch kampioen Timmer was spontaan: "Flevosap! Dat drink ik altijd!".

  Dank
  Evenals vele andere (voetbal)verenigingen kan ook BAS Voetbal niet zonder sponsoring. Het is één van de kurken waar de club op drijft. Bestuur en sponsorcommissie danken Albert Heijn Jan Schuurhuis en Flevosap hartelijk voor hun steun en hopen op een fijne samenwerking. Tevens dankt de club Strandpaviljoen Bremerbaai voor het sponsoren van de lunch.


 • UWV voorspelt banenkrimp in bouwsector ondanks groei
  16-02-2024 - De bouwsector in Flevoland heeft de afgelopen vijf jaar een significante groei in werkgelegenheid ervaren, met een toename van twintig procent meer banen. Deze positieve trend, ondersteund door cijfers van het UWV, contrasteert echter met de landelijke groei van twaalf procent.

  Lees verder >>
 • Enquête voor ondernemers in gemeente Dronten
  13-02-2024 - De gemeente Dronten roept ondernemers op om deel te nemen aan een enquête over de dienstverlening van de gemeente. Deze enquête is gericht op het verzamelen van feedback van ondernemers over verschillende aspecten van het gemeentebeleid en de dienstverlening.

  Lees verder >>
 • Primeur in plastic recycling: Van Werven start verkoop koolstofcertificaten
  06-02-2024 - Van Werven gaat als eerste Nederlandse plastic recycler de gereduceerde CO2-uitstoot verhandelen met koolstofcertificaten. Klimaatbewuste bedrijven kunnen met deze certificaten CO2-uitstoot die zij nu nog niet kunnen verminderen compenseren.

  Lees verder >>
 • Kennisgevingen omgevingsrecht week 3 en 4
  29-01-2024 - De gemeente Dronten heeft een aantal vergunningen verleend en nieuwe aanvragen voor vergunningen ontvangen. Dat blijkt uit de openbare bekendmakingen. Het gaat in Biddinghuizen onder andere om een parkeervoorziening tijdens Lowlands en het oprichten van een distributiecentrum voor schoonmaakmiddelen.

  Lees verder >>
 • Kennisgevingen omgevingsrecht week 2
  15-01-2024 - De gemeente Dronten heeft een aantal vergunningen verleend en nieuwe aanvragen voor vergunningen ontvangen. Dat blijkt uit de openbare bekendmakingen. Het gaat in Biddinghuizen onder andere om het bouwen van bedrijfsgebouwen, het uitbreiden van Walibi Holland en het bouwen van een recreatiepark aan de Bremerbergdijk.

  Lees verder >>
 • PPP Nederland wint ondernemersverkiezing
  13-01-2024 - PPP Nederland, gevestigd in Dronten en mede-opgericht door Martin Lek uit Biddinghuizen, is uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2023. Deze erkenning vond plaats tijdens een evenement van ondernemersvereniging De Driehoek in de Meerpaal.

  Lees verder >>
 • Kraaikamp Wagenbouw genomineerd voor Onderneming van het Jaar
  12-12-2023 - Kraaikamp Wagenbouw uit Biddinghuizen is genomineerd voor de Onderneming van het Jaar 2023. Deze bekendmaking vond plaats tijdens een businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek bij De Rede van Dronten op 7 december. Naast Kraaikamp Wagenbouw zijn ook PPP Nederland en Wouda Installatietechniek B.V. (beide uit Dronten) genomineerd in dezelfde categorie.

  Lees verder >>
 • Ondernemers houden Nieuwjaarsfeest op 13 januari
  29-11-2023 - Op zaterdag 13 januari 2024 vindt in De Meerpaal in Dronten het grootste ondernemersevent van het jaar plaats. Meer dan 300 ondernemers uit de gemeente zullen samen het nieuwe jaar inluiden tijdens het nieuwjaarsfeest van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD).

  Lees verder >>
 • Open huis bij Abemec Biddinghuizen
  22-11-2023 - Abemec Biddinghuizen heeft aangekondigd dat zij open huis zullen houden op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november. De nieuwe vestiging op Ploegschaar 21 in Biddinghuizen, die op 31 juli zijn deuren opende, zal bezoekers verwelkomen om de faciliteiten te bekijken.

  Lees verder >>
 • OVDD maakt genomineerden bekend voor Onderneming van het Jaar 2023
  18-11-2023 - De Ondernemersvereniging De Dronten (OVDD) organiseert op donderdag 7 december de bekendmaking van de genomineerden voor Onderneming van het Jaar 2023. Dit evenement vindt plaats tijdens de jaarlijkse businessborrel in De Rede te Dronten.

  Lees verder >>
 • De Dorhout Mees Experience op 18 november
  12-11-2023 - Op 18 november wordt het terrein van Dorhout Mees getransformeerd tot een belevenis voor bezoekers van alle leeftijden. "De Dorhout Mees Experience" belooft een dag vol activiteiten te zijn, van schietsporten tot golf, tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

  Lees verder >>
 • Flevoland bevordert fietsveiligheid met fietshelmactie en korting
  09-11-2023 - Vanaf maandag 6 november is in Flevoland een nieuwe stimuleringsactie voor het gebruik van fietshelmen van start gegaan. De actie is een samenwerking tussen provincie Flevoland, lokale gemeenten, de ANWB, Veilig Verkeer Nederland, Artsen voor Veilig Fietsen en de Stichting Bevordering Verkeerseducatie. Klamer Fietsen is één van de deelnemende winkels.

  Lees verder >>
 • Meer Flevolandse kantoren omgebouwd tot woningen
  06-11-2023 - Flevoland ziet piek in transformatie van kantoren naar woningen. Dat schrijft Omroep Flevoland naar aanleiding van de nieuwste cijfers van het CBS.

  Lees verder >>
 • Ondernemersvereniging De Driehoek houdt ALV in gemeentehuis
  02-11-2023 - Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) houdt haar Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 15 november in het gemeentehuis. Op het programma staan onder andere de financiële stukken en de begroting voor het jaar 2024. Leden worden uitgenodigd om zich aan te melden, zodat de organisatie een inschatting kan maken van het aantal aanwezigen.

  Lees verder >>
 • Informatieavond voor ondernemers
  01-11-2023 - De gemeente Dronten organiseert op 13 en 14 november informatieve bijeenkomsten voor lokale ondernemers over de aanstaande veranderingen in de vergunningsprocedures.

  Lees verder >>
 • Flevosap protesteert tegen geplande suikertaks
  17-10-2023 - Het Biddinghuizense bedrijf Flevosap voert actie tegen de voorgenomen suikertaks op frisdranken. Volgens de plannen van het kabinet wordt suikerhoudende drank vanaf 1 januari 26 cent duurder per liter. Flevosap, dat 100% vruchtensap produceert, vindt de maatregel onrechtvaardig.

  Lees verder >>
 • Einde-afvalstatus toegekend aan Plastic Recycling Van Werven
  11-10-2023 - Plastic Recycling Van Werven heeft onlangs de einde-afvalstatus ontvangen van de Nederlandse overheid. Deze status betekent dat het bedrijf haar harde plastics nu officieel als grondstof mag beschouwen, en niet meer als afval.

  Lees verder >>
 • Natuurwerkdag 2023 bij Natuurstrook Van Werven
  10-10-2023 - Op zaterdag 4 november vindt de editie 2023 van de Natuurwerkdag plaats. OP dit verse locaties in Nederland wordt dan werk verricht, waaronder op het bedrijventerrein van Van Werven in Biddinghuizen. Tussen 10.00 uur en 13.00 uur krijgen vrijwilligers de kans om een normaal niet-toegankelijke natuurstrook te onderhouden en te ontdekken.

  Lees verder >>
 • Nog altijd personeelstekort bij helft bedrijven
  16-08-2023 - Omroep Flevoland meldt op basis van recente cijfers van het CBS dat bijna de helft van de Flevolandse ondernemers kampt met een personeelstekort. Hoewel dit percentage nog steeds aanzienlijk is, is er een lichte verbetering zichtbaar ten opzichte van vorig jaar.

  Lees verder >>
 • Abemec vestigt zich in Biddinghuizen
  01-08-2023 - Maandag opende landbouwmechanisatiebedrijf Abemec de deuren van een gloednieuwe locatie aan de Ploegschaar in Biddinghuizen, waarbij de bestaande locaties in Dronten en Zeewolde werden samengevoegd. Deze stap is onderdeel van Abemec's voortdurende inzet om klanten uit diverse sectoren de beste service te bieden.

  Lees verder >>
Copyright © 2024 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring