-

CB Flevoland Webinterface Greenbox

Jaar:2012 t/m 2015
Opdrachtgever:CB Flevoland, Biddinghuizen
Website:http://www.cbflevoland.nl

CB Flevoland ontwikkelde speciaal voor het automatiseren van stuwen, een nieuw type aandrijving en besturing met naast een laag stroomverbruik ook lage kosten.

Sybit ontwikkelde de Webinterface waar alle meetgegevens van de stuw inzichtelijk zijn en waar de besturing mee geregeld kan worden. Tevens ontwikkelde Sybit de koppeling naar het TMX Systeem zodat de Greenbox ook ingesteld kan worden vanuit TMX.


CB Flevoland behaalde met de Greenbox de 34e plaats in de MKB Innovatie Top 100 van 2014.

CB Greenbox de volledige stuwautomatisering in een doosje!
CB Flevoland heeft een voordelige en compacte stuwautomatisering ontwikkeld. Met deze innovatieve oplossing, komen de externe kast met accu's en opzichtige mast met daglichtpanelen te vervallen. De Greenbox wordt direct op de stuw geplaatst. In een Greenbox zijn het daglichtpaneel, accu's, aandrijving, communicatie en intelligentie geïntegreerd in één behuizing van 40 x 41 x 19 cm. Installeren en inregelen is zodoende in slechts twee uur uitvoerbaar.

Met hetzelfde budget meer stuwen beheren
Het daglichtpaneel voorziet de Greenbox het hele jaar door van voldoende stroom om 24/7 elk kwartier de waterpeilen te meten, te communiceren en te zorgen dat het streefpeil of streefdebiet wordt behouden. Webportal toegang, data-opslag, componentgarantie en GPRS- communicatie worden aangeboden. Door de automatisering van het beheer en door de lage kosten, kunnen waterschappen met hetzelfde budget veel meer stuwen beheren.
Meetgegevens Greenbox CB Flevoland
Overzicht meetgegevens
Instellingen Greenbox
Instellingen Greenbox
Meetgegevens Greenbox CB Flevoland
Meetgegevens
Meldingen van de Greenbox
Meldingen
Exporteer meetgegevens
Exporteer meetgegevens
Meetgegevens Greenbox CB Flevoland in grafiek
Grafiek meetgegevens
Copyright © 2024 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring