-

Biddinghuizer nieuws

Als bedrijf uit Biddinghuizen, houden we u ook graag op de hoogte van economisch nieuws uit ons dorp. In samenwerking met www.bhznet.nl vindt u onderstaand het laatste nieuws. Tegelijk is dit ook een demonstratie van hoe internet-technologie toepasbaar is: twee verschillende websites worden eenvoudig gecombineerd met de nieuwste technieken.
 • OVDD zoekt opvolger Schaap Holland als onderneming van het jaar
  19-09-2017 - Ondernemersvereniging De Driehoek uit Dronten organiseert haar jaarlijkse verkiezing Onderneming van het Jaar. Bedrijven uit gemeente Dronten kunnen worden voorgedragen voor deze prijs, waarmee een bedrijf zich een jaar lang Onderneming van het Jaar mag noemen. De vereniging zoekt daarmee een opvolger van Schaap Holland uit Biddinghuizen, die de prijs in 2017 in de wacht sleepte.

  Lees verder >>
 • Bedrijventerrein Noorderbaan krijgt revitalisering
  18-09-2017 - SEA-groep Bedrijventerreinen, een werkgroep waarin gemeente Dronten, ondernemers en onderwijs samenwerken, heeft opdracht verstrekt aan Donkergroen uit Dronten om de revitaliseringsplannen voor de Noorderbaan in Biddinghuizen en de omgeving Staalwijk in Dronten op te stellen.

  Lees verder >>
 • SRT Biddinghuizen gaat op de fiets
  01-09-2017 - Op 1 oktober bestaat garagebedrijf SRT uit Biddinghuizen 12,5 jaar. SRT is een universeel garagebedrijf en is gevestigd aan de Plantweg 17.

  Lees verder >>
 • Prijsstijgingen verwacht door slechte appeloogst
  14-08-2017 - Liefhebbers van fruitsappen moeten er rekening mee houden dat hun drankje duurder wordt. Flevosap uit Biddinghuizen verwacht prijsstijgingen door een slechte Europese fruitoogst.

  Lees verder >>
 • Flevolanders hebben vaakst een vast contract
  26-07-2017 - Van de Nederlandse beroepsbevolking hebben de werkenden in Flevoland en Zeeland het vaakst een vast contract. Ruim 64 procent van alle werkenden heeft in deze provincies een vaste baan. Dat blijkt uit een analyse van dataplatform Local Focus van CBS-cijfers.

  Lees verder >>
 • Hofweb zoekt markt voor overrijp fruit
  25-07-2017 - Hofweb in Biddinghuizen is actief op zoek naar restaurants in de regio Utrecht die overrijpe groenten en fruit willen afnemen. Hofweb levert normaal gesproken boerenproducten rechtstreeks aan consumenten, maar van bepaalde seizoensoogst is er te veel aanbod.

  Lees verder >>
 • Trainingsdag voor ondernemende vrouwen
  21-07-2017 - Op 10 oktober aanstaande organiseren presentatietrainer Tineke Stuifzand van "10 voor je dag" (Biddinghuizen) en kleur- en stijladviseuse Nanda Otten van "Kleur uniek" (Zeewolde) een trainingsdag voor ondernemende vrouwen met als thema: "Zonder plankenkoorts jezelf presenteren". De dag wordt gehouden op een locatie in Zeewolde.

  Lees verder >>
 • Kapsalon Beautiful Change gemeente winnaar kapsalon van het jaar verkiezing
  04-07-2017 - Maandagavond 26 juni zijn in de uitverkochte en sfeervolle Studio's Aalsmeer de winnaars van de verkiezing van de leukste kapsalon en de leukste ZZP Kaper bekend gemaakt tijdens de Brooklyn Nights Award Show. 800 kappers waren naar Aalsmeer gekomen om te netwerken en te vernemen welke uitblinkers meer waardevolle titels naar huis zouden gaan.

  Lees verder >>
 • Flevosap nieuwe subsponsor BAS 1
  30-05-2017 - Flevosap is met ingang van het aankomende seizoen de nieuwe subsponsor van het eerste elftal van BAS Voetbal. Naast het vertrouwde logo van Albert Heijn prijkt dan ook het logo van Flevosap op het shirt van het vlaggenschip.

  Lees verder >>
 • Ondernemers ontmoeten elkaar bij Mavé
  29-05-2017 - Onder het motto van 'Beter een goede buur dan een verre vriend' organiseert de gemeente Dronten samen met SEA groep Bedrijventerreinen op maandagavond 12 juni weer een Buren Ontmoeten Buren voor bedrijven. Ditmaal bij Mavé voor ondernemers die met hun bedrijf zijn gevestigd in Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Webwinkel kan groeien door lening van vaste klanten
  11-05-2017 - De biologische webwinkel Hofweb uit Biddinghuizen heeft binnen anderhalve dag 190.000 euro op weten te halen. Het geld komt niet van een bank, maar van 94 vaste klanten. Die investeren bedragen van 250 euro tot enkele duizenden euro's per persoon.

  Lees verder >>
 • Oude Kamphuisgebouw wordt showroom voor MEC
  10-05-2017 - Het oude Kamphuisgebouw krijgt binnenkort een nieuwe uitstraling. Het Mechanisch Erfgoed Centrum (MEC) gaat het gebruiken als showroom.

  Lees verder >>
 • Plantenmarkt in Biddinghuizen
  09-05-2017 - Op 13 mei aanstaande is de jaarlijkse plantenmarkt op het plein bij de kerktoren van kerk- en zalencentrum De Voorhof (Akkerhof 3). Vaste planten, potplanten en eenjarigen kunnen dan worden gekocht bij de vrijwilligers van de Voorhof Onderhoudscommissie.

  Lees verder >>
 • SRT steekt BAS 4 wederom in het nieuw
  01-05-2017 - SRT Biddinghuizen heeft onlangs het vierde elftal van BAS Voetbal compleet in het nieuw gestoken. Het bedrijf is al sinds 2005 sponsor van de club en leverde voor de derde keer nieuwe tenues. "Heel fijn dat SRT al zo lang aan onze club verbonden is. Het is een hele trouwe partner", geeft Gerard Zonneveld van de sponsorcommissie aan.

  Lees verder >>
 • Economische groei iets hoger dan gemiddelde
  25-04-2017 - De economie in Flevoland is vorig jaar met 2,3 procent gegroeid. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Daarmee doet Flevoland het iets beter dan in heel Nederland. Landelijk groeide de economie met 2,2 procent.

  Lees verder >>
 • Boekje Open schrijfochtend van De Schrijverij
  24-04-2017 - Op woensdag 26 april organiseert De Schrijverij uit Biddinghuizen een schrijfochtend met en bij Boekhandel Voster.

  Lees verder >>
 • Eventmagazine over evenementen in gemeente
  04-04-2017 - In het Grand Café van De Meerpaal is afgelopen vrijdag het Eventmagazine Dronterland.nl gepresenteerd. In het magazine worden de evenementen van het komende jaar uitgelicht en komen diverse Biddinghuizers aan het woord. Het blad is gratis verkrijgbaar.

  Lees verder >>
 • Dierenpension Welgelegen houdt open dag
  31-03-2017 - Dierenpension Welgelegen, gevestigd aan de Bremerbergweg 16, houdt een open dag op zaterdag 8 april aanstaande. Het organiseren van de open dag is een examenopdracht van Kjell, Nick en Sanne. Er kan kennisgemaakt worden met het bedrijf, maar er zijn ook diverse activiteiten.

  Lees verder >>
 • Speelkwartier viert 10-jarig bestaan
  28-03-2017 - Speelkwartier Biddinghuizen, een bedrijf gespecialiseerd in buitenleven en buitenspelen, viert aanstaande zaterdag het 10-jarig bestaan van het bedrijf met een demodag aan de Ploegschaar tussen 10.00 en 17.00 uur.

  Lees verder >>
 • Boost! bij BrasseRia in Dronten
  24-03-2017 - Vier trainers, waaronder Tineke Stuifzand uit Biddinghuizen, geven dinsdag 28 maart een mini-workshop tijdens 'Geef je Boost! door'. De avond is speciaal voor ondernemende vrouwen uit Flevoland en wordt georganiseerd door vrouwenplatform Boost!, een initiatief van Annemieke de Graaf uit Biddinghuizen en Carien van der Marel uit Swifterbant.

  Lees verder >>
Copyright © 2017 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden