-

Biddinghuizer nieuws

Als bedrijf uit Biddinghuizen, houden we u ook graag op de hoogte van economisch nieuws uit ons dorp. In samenwerking met www.bhznet.nl vindt u onderstaand het laatste nieuws. Tegelijk is dit ook een demonstratie van hoe internet-technologie toepasbaar is: twee verschillende websites worden eenvoudig gecombineerd met de nieuwste technieken.
 • Genomineerden onderneming van het jaar binnenkort bekend
  24-11-2017 - De verkiezing van de opvolger van Schaap Holland uit Biddinghuizen als onderneming van het jaar komt steeds dichterbij. Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) maakte eerder deze week bekend dat de genomineerden voor de ondernemersprijs op 7 december bekend worden gemaakt.

  Lees verder >>
 • Jan Klopman opent beursdag met gongslag
  21-11-2017 - De 10.000-ste lening voor startende bedrijven van kredietverstrekker Qredits is in Flevoland terechtgekomen. Jan Klopman uit Biddinghuizen kan een bedrijf beginnen dat bakblikken gaat verkopen aan industriële bakkers.

  Lees verder >>
 • Indrukwekkende open dag bij Schaap Holland
  11-11-2017 - Dit weekeinde viert Schaap Holland uit Biddinghuizen het 50-jarig bestaan. Gisteren met een avond voor telers, vanavond met een feestavond voor het personeel en vandaag overdag met een open dag voor iedereen die het bedrijf eens van binnen wil bekijken.

  Lees verder >>
 • Schrijfcafé Biddinghuizen: Creëren
  09-11-2017 - Op vrijdag 10 november is er in een schrijfcafé gelegenheid om te schrijven rondom het thema 'Creëren'. Het schrijfcafé wordt georganiseerd door De Schrijverij.

  Lees verder >>
 • Verkoopkantoor Slump verhuisd naar Biddinghuizen
  08-11-2017 - Het verkoopkantoor van Slump Catering & Events is verhuisd van Dronten naar Biddinghuizen. Trudy Stoker, vertegenwoordiger van het bedrijf voor de regio Dronten, kan de klanten uit deze regio nu op haar eigen kantoor ontvangen.

  Lees verder >>
 • Aanleg glasvezelnetwerk op Noorderbaan
  07-11-2017 - Binnenkort is er glasvezel beschikbaar voor alle bedrijven op Noorderbaan in Biddinghuizen. De ontwikkelaar van het nieuwe gedeelte "De Toekomst", Roelofs & Haase Projectontwikkeling, heeft daarvoor een overeenkomst getekend met glasvezelbedrijf Bright Access, waardoor alle nieuwbouw kavels worden voorzien van een glasvezelaansluiting.

  Lees verder >>
 • Schaap Holland houdt open dag bij 50-jarig jubileum
  01-11-2017 - Vijftig jaar geleden startte Ben Schaap in de pas drooggelegde Flevopolder een aardappelhandel. Door de jaren heen zijn er verschillende processen in de keten toegevoegd aan de activiteiten van Schaap Holland. Het bedrijf viert dit jaar haar 50-jarig bestaan en doet dit onder andere met een open dag op zaterdag 11 november.

  Lees verder >>
 • SRT houdt gratis wintercheckdag
  01-11-2017 - Autobedrijf SRT uit Biddinghuizen organiseert op zaterdag 11 november aanstaande een gratis wintercheckdag bij het bedrijf aan de Plantweg 17. Tijdens deze dag wordt uw auto nagekeken op een aantal cruciale punten, terwijl ondertussen erwtensoep wordt geserveerd.

  Lees verder >>
 • Banenrecord in Flevoland
  31-10-2017 - Uit de voorlopige resultaten van het werkgelegenheidsonderzoek Flevoland 2017 blijkt dat het aantal banen in 2017 een recordaantal heeft bereikt van ruim 176.000 banen. Er zijn 2.200 banen bijgekomen in het afgelopen jaar (+ 1,3%).

  Lees verder >>
 • Gratis kennismaking ontspanningssessies bij Animee
  31-10-2017 - Cesartherapie Animee is gestart met ontspanningssessies. Het bedrijf, dat zich richt op mensen met houdings- en bewegingsklachten, maar daarnaast op een veelheid aan klachten, kondigt aan een gratis proefsessie aan te bieden.

  Lees verder >>
 • Boost! bij De Meiden
  27-10-2017 - Annemieke Ceelen uit Biddinghuizen organiseert op donderdag 16 november weer een Boost! netwerkavond voor ondernemende vrouwen. Ze organiseert dit samen met Carien van der Marel uit Swifterbant; deze keer wordt de avond gehouden bij De Meiden in Swifterbant.

  Lees verder >>
 • Nieuwbouw pand Remako en Papyrolux gestart
  26-10-2017 - Met het symbolisch slaan van de eerste paal, is vanmiddag de bouw van het nieuwe pand van Remako Paper & Board B.V. en Papyrolux Converters BV op bedrijventerrein De Toekomst aan de Stoppelploeg 7 van start gegaan. Het bedrijf verhuist naar Biddinghuizen vanuit Elburg.

  Lees verder >>
 • Aantrekkende verkoop Bedrijventerrein Biddinghuizen
  24-10-2017 - De verkoop van het Bedrijventerrein De Toekomst gelegen aan de Oldebroekerweg te Biddinghuizen loopt sinds 2016 voorspoedig. De wegen zijn bijna aangelegd en er zijn diverse percelen verkocht. Verschillende partijen zijn op dit moment aan het bouwen.

  Lees verder >>
 • Kennismaken met presentatietraining door interactieve workshop
  20-10-2017 - Op vrijdag 24 november organiseert Tineke Stuifzand van 10 voor je dag een interactieve workshop over presentatietraining voor ondernemers – en andere belangstellenden in De Voorhof in Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Eigen bottelinstallatie voor Flevosap
  08-10-2017 - Het bedrijf Flevosap in Biddinghuizen heeft sinds kort een eigen bottelinstallatie. Voorheen werd het sap met een vrachtwagen naar Tilburg gereden om het daar in flessen te krijgen.

  Lees verder >>
 • Gratis groenten rapen voor hutspot
  28-09-2017 - Heyboer BV stelt ook dit jaar de opbrengst van haar demo-platform aardappelen, wortelen en uien beschikbaar aan de bevolking van Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Biologische webwinkel gaat in heel Nederland leveren
  28-09-2017 - De biologische webwinkel Hofweb uit Biddinghuizen gaat in heel Nederland leveren. Tot voor kort konden producten alleen in Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Noord-Brabant worden besteld.

  Lees verder >>
 • Gemeente wil met G-Art in zee voor kunstuitleen
  27-09-2017 - Het college van burgemeester en wethouders in Dronten wil nieuwe kunst in de vergaderzalen van het gemeentehuis. De kunst die er nu hangt, is te duur en het college wil daarom met een nieuwe kunstleen in zee gaan. De aankomende jaren is 800 euro per jaar begroot voor kunsthuur. De nieuwe kunst komt van G-art uit Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • Open Coffee XL voor vrouwen bij Flevonice
  27-09-2017 - Aanstaande woensdag 4 oktober organiseren AH Marketing Academie, Flevonice en Studio Lusin een Open Coffee netwerkevenement bij Flevonice. Het avondvullende programma van de Open Coffee XL is tijdens deze Ladies Special alleen voor vrouwen toegankelijk.

  Lees verder >>
 • Laatste dagen voordragen onderneming van het jaar
  27-09-2017 - De komende maanden gaat een jury bepalen welk bedrijf onderneming van het jaar van de gemeente Dronten wordt en daarmee opvolger van Schaap Holland uit Biddinghuizen, die de prijs van ondernemersvereniging De Driehoek dit jaar won. Bedrijven voordragen kan nog tot 1 oktober.

  Lees verder >>
Copyright © 2017 Sybit | Software op Maat. Alle rechten voorbehouden